Teambuilding Utrecht voor de Provincie Utrecht met uniek en leuk teambuilding programma!

Teambuilding Utrecht in optima forma tijdens de Provinciale Ambtenaren Contactdag (P.A.C) op Fort Vechten!

Voor de provincie Utrecht mochten we op Fort Vechten drie jaar op rij een bijzondere teambuilding Utrecht dag organiseren voor in de praktijk circa 600 personen met een zeer gevarieerd voor ‘elk wat wils’ programma. Een teambuilding Utrecht dag met vele informele ontmoetingsmomenten en inspiratie voor het ambtenarenapparaat van de Provincie Utrecht. Het achterliggende doel was om de Utrechtse ambtenaren met elkaar in contact te brengen die elkaar anders nooit spreken en te bewerkstelligen dat er in het werk makkelijker met collega’s van andere afdelingen contact opgenomen wordt voor beleidsontwikkeling of wanneer vragen de eigen afdeling overstijgen.

Teambuilding Utrecht op unieke teambuilding locatie Fort vechten!

Zeer bijzonder dat de Provincie Utrecht als basis locatie drie keer koos voor Fort Vechten om deze teambuilding dag te organiseren. De provincie Utrecht wilde dit vanwege de uniekheid van Fort Vechten met haar bijzondere sfeer en geschiedenis, de gewelven, de gras- en waterpartijen, haar uitgestrektheid (het Fort is 17 ha groot) en ook omdat Fort Vechten niet ver ligt van het Provinciehuis van Utrecht. We begrepen van de provincie dat we drie keer het uiteindelijk geselecteerde bureau waren door de goede ervaringen de jaren ervoor met conceptvorming, voorbereiding, uitvoering van het programma en dat wij niet verslapten in de ijver om elke keer weer te vernieuwen met behoud van de goede sfeer en cultuur van samenwerken. Een groot compliment en voorrecht!

Teambuilding Utrecht door een voor elk wat wils teambuilding programma met tal van hoogtepunten!

Hoogtepunten in die jaren waren er veel. Lastig om er een paar uit te halen zonder de rest van de activiteiten van het teambuilding programma tekort te doen. Het is immers het geheel van aparte onderdelen die het succes maakt, maar goed dan toch:

  • ‘Romeo en Julia en de balkonscene’. Het interactieve toneelstuk gespeeld voor en met alle 600 aanwezige Utrechtse ambtenaren,
  • ‘Utrecht On Tour’ waarbij in een subprogramma onderdeel circa 100 deelnemers een volledig op maat gemaakte fietstocht ondernamen langs de Utrechtse pareltjes. Een tocht met opdrachten, uitdagingen en wetenswaardigheden door o.a. de Kromme Rijnstreek, Amelisweerd, en het centrum van Utrecht, de Oudegracht, de Dom etc.
  • De U IQ quiz (stond voor Utrechts Inburgerings Quotiënt) waarin op een speelse en ludieke manier de kennis getest werd hoe goed iedereen op de hoogte is van Utrechtse wetenswaardigheden, en bijzonderheden van stad Utrecht en Programmaprovincie Utrecht. De Utrechtse IQ quiz werd ook aangeboden op het intranet van de Provincie Utrecht zelf als “opwarmer” voor de dag zelf! Leuk en bijzonder verder was dat de Utrechtse IQ Quiz gespeeld tussen de autochtonen (geboren in Utrecht) en de allochtonen (geboren buiten Utrecht). Een oprecht staaltje van briljante politieke correctheid en toch leuk!

Teambuilding Utrecht dagen met een hoog rendement door grote mate van samenwerking en co-creatie

Uiteindelijk waren de teambuilding Utrecht dagen altijd een combinatie van actieve, creatieve, culinaire en culturele programma’s, workshops, tochten en dergelijke. Het in grote mate gezamenlijk organiseren van de teambuilding Utrecht dagen van de provincie Utrecht bleek al teambuilding op zich omdat het organiseren natuurlijk alle geledingen en afdelingen binnen de Provincie Utrecht oversteeg. Iedereen moest uitgenodigd en gemotiveerd worden om deel te nemen! Bijzonder was daarnaast hoe we met elkaar ook konden en mochten kijken naar effectmeting. Belangrijk want je wilt natuurlijk niet alleen denken dat het succesvol was. Je wil de resultaten ook kunnen meten en aantonen!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte