teambuilding activiteit

Teambuilding activiteit “The Big Escape”

Zij die het opgeven weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren. ‘anonymus’

Waarom teambuilding activiteit The Big Escape?

The Big Escape is een unieke teambuilding activiteit met een combinatie van individuele en groepscomponenten. In de teambuilding activiteit worden diverse kwaliteiten gevraagd zoals het tonen van gepast leiderschap, functionele creativiteit, doelgerichtheid, vermogen om effectief te communiceren, om te gaan met conflicterende belangen, het tonen van strategisch inzicht en inlevingsvermogen.

Hoe gaat de teambuilding activiteit The Big Escape in z’n werk?

Uw groep wordt bij de start verdeeld in een aantal subgroepen. Deze groepen strijden in verschillende opdrachten tegen elkaar waarbij punten kunnen worden verdiend. Er zijn daarnaast ook bonuspunten voor de door de groep gekozen leider of leidster op dat bewuste moment.

De punten is niet het enige wat speelt bij The Big Escape. Zij die bij activiteiten de leiding hebben kunnen “privileges (iets extra’s bij de koffie/ lunch of middagpauze) en bonussen (punten) verdienen. Elke keer kan na een activiteit de groep beslissen of ze hun teamleider of leidster handhaven of juist vervangen. Dit kan om allerlei redenen zijn die kunnen variëren van niet tevreden over tot allerlei andere strategische redenen. Het uiteindelijke doel is het winnende team worden en/of de beste individuele deelnemer.

Aan het einde van de teambuilding activiteit wordt alles opgeteld en de resultaten bekend gemaakt. Deze samenvatting doen we graag met een knipoog en met inachtneming van de vooraf met u bepaalde doelen. Teambuilding in optima forma!

Wanneer een activiteit zoals The Big Escape?

The Big Escape is een activiteit die geschikt is als teambuilding en management game en/of als bedrijfsuitje met een duidelijke meerwaarde op het gebied van teambuilding en strategisch en actief werken met de aanwezige mogelijkheden en talenten. Het is een activiteit die vraagt om een zo goed mogelijke balans tussen de individuele- en groepsbelangen. De activiteit is daarnaast geschikt voor bewustwording en werken met verschillende bedrijfsculturen en structuren.

Referentie The Big Escape”

EL&I-DAK “Bijzonder, uitdagen, opbouwend, aansprekend.”

Prijs: tot 25 personen € 850,00 excl. BTW daarna € 20,00 excl. BTW per extra persoon
Duur: circa 3 à 4 uur

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte