groepsuitje teambuilding

“The Ultimate Expedition”

The good, the bad & the quickest!

Was u de afgelopen jaren ook helemaal weg van al die uitdagende tv-programma’s zoals Expeditie Robinson, Fort Boyard, Peking Express en heeft u altijd al een keer gedacht; stond ik daar maar. Grijp dan nu uw kans!

‘‘The Ultimate Expedition’’ is een geheel nieuw spelprogramma geïnspireerd door deze fantastische en uitdagende programma’s, maar natuurlijk met een paar verrassende twists!

U verplaatst zich met uw team van plek naar plek en elke keer wacht u weer een nieuwe toffe challenge. Elke van deze uitdagingen uit de van tevoren opgestelde ‘bucketlist’ doet weer een beroep op een andere combinatie van kwaliteiten (snelheid, intelligentie, samenwerking, creativiteit, doelgerichtheid, historisch besef, humor, stressbestendigheid e.d.) Het winnen van een challenge uit deze lijst levert meer of minder tijdwinst op voor de “ultimate challenge” die uiteindelijk bepaald wie de glorieuze winnaars worden van jullie Ultimate Expedition!

Het spel ‘‘The Ultimate Expedition’’ kan momenteel gespeeld worden in prachtige, meestal historische binnensteden en buitengebieden (in aangepaste vorm) in Nederland en Vlaanderen!

Referentie: The Ultimate Expedition

Chevron “Collega’s waren zeer tevreden over de locatie, de originele spelonderdelen en het weer! En natuurlijk het enthousiasme van de spelbegeleider!”

Prijs: vanaf 20 personen € 22,50 per persoon excl. BTW en reiskosten
Duur: circa 2,5 uur

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte