Themafeest, themadiner en bedrijfsfeest op maat!

Op zoek naar een verrassend, origineel en energiek bedrijfsfeest in de vorm van een themadiner, themafeest of feest op maat voor uw gezelschap in Nederland of Vlaams België?

We heten u graag welkom bij één van onze daarvoor geschikte feesten en diners! Een verrassend bedrijfsfeest met uw groep met een heerlijke combinatie van eten, drinken en theatraal entertainment. Speciale belevenissen vol plezier, humor, interactiviteit en speelsheid!  Eeen bedrijfsfeest in de vorm van een themadiner en themafeest die hun waarde keer op keer bewijzen en die uiteraard ook verder naar uw wensen zullen worden aangepast.

Op maat  met ervaring noemen we dat! Geen groep is immers hetzelfde en de juiste omgang uw mensen levert de beoogde meerwaarde op in het creëren van energie, sfeer en beleving van de activiteit. Deze themadiners en themafeesten bieden we u graag aan op elke daarvoor geschikte locatie in de omgeving die u wenst! Art of Events is onafhankelijk van locaties, maar biedt wel ter oriëntatie een aantal geschikte locaties voor uw bedrijfsfeest aan op haar website onder het kopje locaties. Zonder de pretentie overigens daarbij volledig te zijn. We houden ons dus ook aanbevolen voor uw suggesties om er in eendrachtige samenwerking een groot succes van te maken! Uw geslaagde bedrijfsfeest!

thema_avond_Mislukt_feest_header

THEMAFEEST HET MISLUKTE FEEST (BEDRIJFSFEEST OP MAAT)

Op deze avond zult u erachter komen hoe alle gasten zullen reageren als er van alles verkeerd (lijkt) te gaan op deze o zo “goed geplande” feestavond. Uiteraard weet u dat het allemaal zo bedoeld is, maar dat zullen de meeste andere gasten pas aan het einde van de avond doorkrijgen!Bij aankomst lijkt het eerst nog een misverstand, maar al gauw blijkt dat uw gezelschap helemaal niet geboekt staat deze avond. Al gauw moet er “geïmproviseerd” worden. Natuurlijk niet echt, maar alleen u weet dat! Wat volgt is een heerlijke en hilarische feestavond vol theater, entertainment, workshops en verbazingwekkend heerlijk eten en drinken. Dat natuurlijk weer wel want ze doen er alles aan om het weer goed met u te maken!
header_galgenmaal

THEMADINER HET GALGENMAAL (THEMAFEEST OP MAAT)

Dit originele themadiner is een mooie mix tussen Allo Allo, Fawlty Towers, The Adams family en Monthy Python. Het draait allemaal om de Oostenrijkse adellijke familie Von Romp die er op deze avond alles aan zal doen om in uw gezelschap iemand te vinden met een goddelijk lichaam waarvan het hoofd wel gemist kan worden. Waarom dat is kunnen we hier natuurlijk niet verklappen, maar wel dat het geluk van hun hele familie hiervan afhangt. Ze hebben er dus veel voor over en zullen daarom tot het uiterste gaan om te slagen! Ze zullen u vrolijk en gelukkig maken met heerlijk eten, drinken en theatraal vermaak, maar bedenk daarbij wel. Een van de uwen zal de prijs moeten betalen met z’n leven. Wie van u is de “hoofdgast” van de avond?
thema diner utrecht

MOORDDINER “MURDER SHE WROTE” (THEMAFEEST OP MAAT)

Heerlijk als bij aankomst op de locatie blijkt hoe blij en gelukkig een ieder is door uw zeer gewaardeerde komst. Sterker nog, u blijkt ineens tot de wereld van de “crème de la crème” te behoren en gerespecteerd lid te zijn van de ‘Club der Whelvaerentheydt en de Ghaelantheydt’!Op deze avond komen alle leden van De Club bij elkaar om uit hun midden een nieuwe ambassadeur te kiezen. Niet zo maar één, maar uitsluitend hij of zij die dit jaar niet alleen het meest welvarend was, maar ook het meest maatschappelijk verantwoord ondernam. Er is alleen een klein probleempje. Iedereen in de club wil het worden en natuurlijk maakt u een goede kans, maar er zijn al doden gevallen en er is een meer dan goede kans dat er nog meer zullen volgen! Lukt u het om te overleven, de moorden op te lossen en ambassadeur te worden. Wij vertrouwen erop en durven er gif op in te nemen dat u het kan lukken. Veel plezier op deze vermakelijke avond en vergeet niet te genieten van het heerlijke eten en drinken, maar wacht wel met het nemen van de eerste hap!
moorddiner_header

 MOORDDINER “WHO KILLED MILADY”  (THEMAFEEST OP MAAT)

De dood van Lady Butterscotch lijkt in alle opzichten verdacht, maar het is de politie helaas niet gelukt om in de afgelopen 3 weken helder te krijgen hoe het heeft kunnen gebeuren. De butler Jeremy heeft haar dood aangetroffen en hij is er kapot van, maar vond de omstandigheden waarin ze was aangetroffen aan alle kanten wijzen op een misdrijf. Jeremy was zeer met Milady begaan en moet er niet aan denken dat dit niet opgelost wordt. Hij heeft om die reden een detective ingehuurd, Henk Paljas.  Deze is daarop een eigen onderzoek gestart. Jeremy heeft op deze avond jullie allemaal uitgenodigd. Hij hoopt dat jullie als voormalige zakenpartners van Lady Butterscotch met de detective mee willen werken om deze verdachte zaak op te helderen! Gaat het hem (en u) lukken?
header_imagine

THEMAFEEST IMAGINE (BEDRIJFSFEEST OP MAAT)

Dit is een feest van fantasie, creativiteit en energie. Op deze avond willen we het beste in u en uw gezelschap naar boven halen en de Muze Mare zal u meenemen in de wereld van fantasie en dromen!
U wordt hartelijk ontvangen op, maar ook door de Rode Loper. De Rode Loper zal u bij aankomst ook gelijk op bijzondere wijze vereeuwigen en vervolgens in goede handen overdragen aan “De Relax BV”. Zij zullen er met behulp van trilplaten, emotiesnoepjes, hoofd- nek-, en rug massages alles aan doen om u gedurende de avond geestelijk, spiritueel en fysiek volstrekt gelukkig te maken. U kunt daarnaast zelfs deelnemen aan een heuse workshop Ice carven! Ondertussen kunt u genieten van heerlijk eten en drinken en u langzaam mee laten voeren door de uiterst sfeervolle loungemuziek die naarmate de avond vordert steeds feestelijker zal worden! Een heerlijke en verassend vrolijke avond. Een echte energizer!
80sparty_bedrijfsfeest

THEMAFEEEST 70’S & 80’S PARTY (BEDRIJFSFEEST OP MAAT)

Deze feestavond is volledig seventies & eighties verantwoord! Alles wat aan die tijd herinnert kunt u een vernieuwde manier weer herbeleven!  Een heerlijke feestavond met bijzondere danspasjes, disco bollen en quizprogramma’s. Van caviaraces tot disco realy made it! Uiteraard verzorgen wij met een drive in show de muziek, maar u mag met behulp van de retro pickups  ook zelf muziek draaien waar u de beste herinneringen aan hebt! En vindt u het leuk om er op geheel passende wijze bij te eten en drinken dan regelen we dat graag in overleg met u!
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte