disco 80s thema feest

THEMAFEEEST 70′S & 80′S (BEDRIJFSFEEST OP MAAT)


Themafeest op maat de ’70’s en 80’s party’. Wat houdt het in?

Deze feestavond is volledig seventies & eighties verantwoord! Alles wat aan die tijd herinnert kunt u een vernieuwde manier weer herbeleven! Een heerlijke feestavond met bijzondere danspasjes, disco bollen en quizprogramma’s. Van cavia races tot disco really made it! Uiteraard verzorgen wij met een drive in show de muziek, maar u mag met behulp van de retro pickups  ook zelf muziek draaien waar u de beste herinneringen aan hebt!

En vindt u het leuk om er op geheel passende wijze bij te eten en drinken dan regelen we dat graag in overleg met u! U zult het allemaal opnieuw beleven! De 70-er en 80-er jaren met de typische danspasjes, tv-series en quizprogramma’s. De wereld van de stijl, de disco en natuurlijk de glitter bollen!

Op deze avond worden uw gasten van harte welkom geheten door ‘De Rode Loper’ (act). U en uw gasten worden verwelkomd met rode loper. Deze metafoor voor het gastvrije onthaal zal u daarna digitaal “inlijsten” met behulp van een prachtige gouden lijst. Uiteraard krijgt u die na afloop nagestuurd!

‘Ren je Rot’ was de quizhit in die jaren en natuurlijk ontkomt u er ook niet aan. Alle ins en outs uit de 70’s en 80’s komen aan bod. Onder begeleiding van de o zo charmante quizmaster die qua outfit rechtstreeks lijkt weggelopen uit dat tijdperk!

Na de hapjes tussendoor of het buffet is het tijd voor de Disco Experience! Een enthousiaste professionele danstrainer leert u de pasjes van Saturday Night Fever en andere bekende hits.

Tot het afgesproken “late uurtje’.
De 70’s en 80’s Drive-in show! Onze dj laat horen dat in die tijd “Disco really made it”! Zijn geheim: aanvoelen wat de mensen graag willen en daar een waanzinnig leuke muziekshow bij maken.!

Waar is het themafeest ’70’s en 80’s party’ geschikt voor?

Het themafeest ‘70’s en 80’s party’ is bijzonder geschikt als een op maat themafeest om veel plezier met elkaar te hebben aan nostalgie in een modern jasje.  Puur plezier en veel dansen en feesten, maar dan wel goed uitgevoerd! We kijken graag met u welke doelen u heeft en verwerken die vervolgens in het verhaal, de bijzondere locatie en in de specifieke accenten op het gebied van entertainment, catering, maar ook in de sfeer en uitstraling. .

Op welke locaties kan het themafeest op maat ‘Imagine’ plaatsvinden?

Themafeest ‘70’s en 80’s party’ kan worden gehouden op elke daarvoor geschikte locatie in heel Nederland en Vlaams België! Een aantal mogelijke suggesties hiervoor vindt u onder het kopje ‘locaties’. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden!

Nog meer over themafeest op maat ’70’s en 80’s party’

We hechten zeer aan originele en unieke activiteiten. Niet als doel op zich, maar op te verrassen en te energizen. Dat is ook de reden dat bepaalde acts in eigen beheer worden ontwikkeld.  Zo zijn o.a. de fysiek persoon “de Rode Loper” en de quiz “Ren je Rot’ in eigen beheer (her)ontwikkelde acts die we specifiek inzetten bij dit themafeest op maat! Naast het heerlijke eten en drinken zullen de acts op deze avond u vermaken en op een prettige manier uitnodigen om betrokken te raken bij  deze bijzondere avond. Daarbij hoeft niets! De een vindt al die actie prachtig, de ander geniet liever “wat rustiger”. Uiteindelijk zijn onze acts vooral blij als de gasten blij zijn en supertevreden naar huis gaan!

Themafeest ‘70’s en 80’s party’ is verder geschikt voor een ieder boven de 16 jaar uit alle mogelijke doelgroepen

 

Referentie themafeest 70’s & 80’s party:

Rabobank International (150 personen) “Het was een super geslaagd feest welke van A tot Z goed georganiseerd was!”

Prijs: tot 80 personen € 2.500,00 daarna € 25,00 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: circa 6 uur

 

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte