workshop art of events rap

WORKSHOP RAP

Waarom een workshop Rap?

Schrijf samen met uw collega’s, vrienden of familie een eigen rap over een zelf gekozen onderwerp. Laat zien hoe creatief u bent en vooral: laat het horen!

Hoe gaat de workshop Rap in z’n werk?

De workshop Rap begint met een korte warming up voor uw lichaam en stem. Daarna gaat u kennis maken met ‘dichten op ritme’ oftewel Rap. De groep wordt in teams verdeeld (de grote van de teams hangt af van de groepsgrootte) en gaat u met uw team een eigen rap schrijven over een zelf gekozen thema of onderwerp. Het is uiteraard ook mogelijk om met de hele groep een rap te maken. Wanneer de rap af is wordt het tijd om deze rap ten gehore te brengen aan de andere teams. Gebruik uw stem als instrument en doe iets wat niemand van u kent! De resultaten zullen u doen verrassen!

Wanneer kun je een workshop Rap inzetten?

De workshop Rap is een leuke vergaderonderbreker, zeer ontspannen en zorgt voor veel plezier en gezelligheid. Uiteraard is de workshop Rap ook zeer geschikt als teambuilding activiteit, goed samenwerken leidt tot de leukste resultaten waar iedereen trots op mag zijn. Verder is het een erg leuke activiteit met vrienden, familie of een vrijgezellenfeestje. De uiteindelijke rap zal je niet snel vergeten en kan op elk feestje weer gezongen worden.


Prijs workshop rap: € 14,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte