thema feest diner

Themadiner Het Galgenmaal


Het themadiner ‘ Het Galgenmaal’! Voor wie houdt van humor, een uniek verhaal, goede acteurs en interactie met elkaar!

Dit originele themadiner is een mooie mix tussen Allo Allo, Fawlty Towers, The Adams family en Monthy Python. Het draait allemaal om de Oostenrijkse adellijke familie Von Romp die er op deze avond alles aan zal doen om in uw gezelschap iemand te vinden met een goddelijk lichaam waarvan het hoofd wel gemist kan worden. Waarom dat is kunnen we hier natuurlijk niet verklappen, maar wel dat het geluk van hun hele familie hiervan afhangt!

Waarom een themadiner als ‘Het Galgenmaal’ als thema-vond op maat?

Het themadiner ‘Het Galgenmaal” is bijzonder geschikt als feest of diner voor groepen. Als bedrijfsfeest of feest voor andere organisaties maar ook als particulier feest. Het mooie van dit themadiner is dat het een mix van vermaakt worden en van interactie met elkaar en de acteurs in combinatie met lekker eten en drinken. Alles mag, niets moet! Daarnaast kijken we graag met u wat de bedoeling is. Simpel gezegd kan het puur voor de lol, maar er kan (met een knipoog) ook worden gekeken naar bijvoorbeeld wat er in de groep of het bedrijf leeft; het afscheid van één van de medewerkers, de directie e.d.

Het themadiner “Het Galgenmaal”, het verhaal erachter!

Oostenrijk, op de kop af precies 150 jaar geleden werd de veroordeelde Oostenrijkse geleerde Hyronimus von Ramp op het schavot terechtgesteld en onthoofd wegens ongeoorloofde medische praktijken. De familie Von Ramp vluchtte vol schaamte het land uit en kwam in Nederland terecht. De enige kans om de familienaam te redden en glorieus terug te keren naar Wenen is door experimenten van hun overgrootvader succesvol af te maken. Om die reden zoeken ze naar iemand met een goddelijk lichaam waarvan het hoofd gemist kan worden!

Ze hebben er dus veel voor over en zullen daarom tot het uiterste gaan om te slagen! Ze zullen u vrolijk en gelukkig maken met heerlijk eten, drinken en theatraal vermaak, maar bedenk daarbij wel. Een van uw mensen loopt het risico de prijs te moeten betalen met z’n leven. Wie van u is uiteindelijk de “hoofdgast” van de avond?

Bij aankomst op de avond wordt u uiterst vriendelijk welkom geheten op het verjaardagsfeestje van Frolic, de zoon van baron ‘Carl’ en barones ‘Kneveliene’. Na het zingen zullen ze u met genoegen uitnodigen voor het feestmaal!

Gaandeweg de avond zult u  o.a. een bijzondere reconstructie meemaken van de historische gebeurtenis precies 150 jaar daarvoor met Hyronimus en wordt u getrakteerd op een onvervalst hilarisch spel met de naam ‘Wiener Kien’ waarbij de familie de ‘hoofdprijswinnaar’ zal selecteren. Wat er daarna gebeurd? In ieder geval zal de broer van de baron ‘Herr doctor Victor von Romp’ er alles aan doen om van het “hoofdgerecht” een “Galgenmaal” te maken. Het is dus zaak het hoofd erbij te houden!

Het themadiner ‘Het Galgenmaal’ ook geschikt als themafeest!

Het themadiner kan worden gehouden op elke daarvoor geschikte locatie in heel Nederland en België! Een aantal mogelijke suggesties hiervoor vindt u onder het kopje ‘locaties’. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden! Het kan tevens worden uitgebouw tot meer een themafeest aangevuld met de mogelijkheden om daarna te dansen en te feesten. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden!

Referentie themadiner Het Galgenmaal:

Ritra Cargo BV “We hebben ons meer dan goed vermaakt. De combinatie tussen (inter)actie en ontspanning was precies goed. Wat een geweldige acteurs en wat hebben we gelachen. Ik heb ze zelden zo actief mee zien doen. We zijn niet de makkelijkste groep en je weet hoe Rotterdammers zijn; recht door zee. We zijn bedolven onder de complimenten en de meesten wilden het volgend jaar gewoon weer overdoen. Een beter compliment kun je haast niet krijgen. Nogmaals bedankt de onvergetelijke avond!”

Prijs: tot 40 personen € 1.100,00 daarna € 22,50 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: circa 4 uur

 

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte