mislukt feest diner

THEMAFEEST HET MISLUKTE FEEST

Een heerlijke en hilarische feestavond vol theater, entertainment, workshops, heerlijk eten en drinken.

 

HOE GAAT HET THEMAFEEST ‘HET MISLUKTE FEEST’ IN Z’N WERK?

Op deze avond zult u erachter komen hoe alle gasten zullen reageren als er van alles verkeerd (lijkt) te gaan op deze o zo “goed geplande” feestavond. Uiteraard weet u dat het allemaal zo bedoeld is, maar dat zullen de meeste andere gasten pas aan het einde van de avond doorkrijgen! Bij aankomst lijkt het eerst nog een misverstand, maar al gauw blijkt dat uw gezelschap helemaal niet geboekt staat deze avond. Al gauw moet er “geïmproviseerd” worden. Natuurlijk niet echt, maar alleen u weet dat!

EEN THEMAFEEST MET WORKSHOPS!

Bij aankomst blijkt niemand op de hoogte van de boeking, maar de in uw bezit zijnde en ondertekende bevestiging voor een themafeest is toch echt helemaal in orde! Na enige verwarring en overleg met het personeel zet de eigenaar van het etablissement alles op alles. Samen met z’n vrouw zal hij het personeel “mobiliseren”. Een paar gaan de keuken in en aan de slag met het eten en ander talentvol personeel zal zich uitleven in “geïmproviseerde” workshops om de mensen op een leuke manier te vermaken terwijl het eten klaar wordt gemaakt (De workshops zoals percussie, smartlappen, theatersport, rap, salsa dansen e.d.  zijn afhankelijk van beschikbaarheid en het aantal gasten). Tijdens de avond zal wat in deze workshops wordt “geleerd” ook weer worden vertoond aan de andere gasten. Uiteraard gaat dit tussen de gangen door!

EEN THEMAFEEST MET THEATER!

Gaandeweg de avond zullen uw gasten merken dat er meer speelt dan een niet volgens de regels geleid restaurant! Het botert namelijk niet helemaal tussen de introverte en enigszins stijve gastheer en zijn zeer extraverte en warmbloedige vrouw en een dreigende huwelijkscrisis ligt op de loer! Uiteindelijk zal hij al zijn moed bij elkaar schrapen en samen met uw gasten een geïmproviseerde scene spelen uit ‘Romeo en Julia om te bewijzen hoe romantisch hij toch echt wel is! Een hilarisch stukje toneel volgt compleet met uiteindelijk een zeer verrassende ontknoping.

Als de avond uiteindelijk is afgelopen heeft u een heerlijke en vermakelijke feestavond vol theater, entertainment en workshops meegemaakt. Met verbazingwekkend heerlijk eten en drinken. Dat natuurlijk weer wel want ze doen er alles aan om het weer goed met u te maken!

NOG MEER OVER HET THEMAFEEST ‘HET MISLUKTE FEEST?

Het themafeest ‘Het Mislukte Feest’ is bijzonder geschikt als feest of diner voor groepen. Als bedrijfsfeest of feest voor andere organisaties maar ook als particulier feest. Het wordt ook regelmatig ingezet als bijzondere vorm van een trouwfeest.  Voorop gesteld; we kijken graag met u welke doelen u heeft en passen vervolgens het themafeest er op aan. Simpel gezegd kan het puur voor de lol, maar er kan (met een knipoog) ook worden gekeken naar wat er met de deelnemers gebeurd als er iets onverwachts  of verkeerds dreigt  te gebeuren. Ook cultuurveranderingen kunnen met dit themafeest geaccentueerd en/of ondersteund worden. Het themafeest kan worden gehouden op elke daarvoor geschikte locatie in heel Nederland en België! Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden!

IKMN “Een goed geolied bedrijf die weten waar ze mee bezig zijn. De contacten verlopen makkelijk en als organisator van het bedrijf dat het feest geeft kun jij met de eer strijken dat het zo goed georganiseerd is. Een aanrader voor als je makkelijk en voor een eerlijk bedrag een feest wilt hebben dat nog leuk is ook….”

Spaaij Maquettebouw  “Zeer goed contact met Art of Events. We hebben zeer genoten van de avond. Het eten en het entertainment was echt geweldig!”

Office specialisten “Een heel leuk evenement. Mijn collega’s hadden heel lang niet in de gaten dat het spel was en hebben verschrikkelijk gelachen. Goede acteurs die goed inspelen op het gezelschap”

Themafeest “Het Mislukte Feest” kostenindicatie entertainment:

Prijs: tot 20 personen € 650,00 excl. BTW en reiskosten, daarna 22,50 excl. BTW p.p. extra
Prijs: tot 40 personen € 1.100,00 excl. BTW en reiskosten, daarna € 22,50 excl. BTW p.p. extra
Duur: circa 4 uur

‘Het Mislukte Feest’ is in principe geschikt voor alle doelgroepen & leeftijden vanaf 16 jaar.

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte