themadiner moorddiner

THEMADINER & MOORDDINER “WHO KILLED MILADY” (THEMAFEEST OP MAAT VOOR KLEINE GROEPEN)

 

Themadiner en moorddiner “Who Killed Milady”. Het verhaal!

De dood van Lady Butterscotch lijkt in alle opzichten verdacht, maar het is de politie helaas niet gelukt om in de afgelopen 3 weken helder te krijgen hoe het heeft kunnen gebeuren. De butler Jeremy heeft haar dood aangetroffen en hij is er kapot van, maar vond de omstandigheden waarin ze was aangetroffen aan alle kanten wijzen op een misdrijf. Getroffen door een baksteen terwijl ze in de tuin aan het werk was! Toeval? Jeremy was zeer met Milady begaan en moet er niet aan denken dat dit niet opgelost wordt. Hij heeft om die reden een detective ingehuurd, Henk Paljas.  Deze is daarop een eigen onderzoek gestart. Jeremy heeft op deze avond jullie allemaal uitgenodigd. Hij hoopt dat jullie als voormalige zakenpartners van Lady Butterscotch met de detective mee willen werken om deze verdachte zaak op te helderen! Er staat een forse beloning op! Gaat het hem (en u) lukken?

Op welke locaties kan het themadiner en moorddiner “Who Killed Milady’?

Themadiner en moorddiner ‘Who Killed Milady’ kan worden gehouden op elke daarvoor geschikte locatie in heel Nederland en Vlaams Belgiê! Voorbeelden van mogelijke locaties vindt u onder het kopje ‘locaties”. Mocht u daar nog verder vragen en/suggesties voor hebben? Wij horen het graag! Het moorddiner kan op aanvraag ook uitgebouwd worden tot een complete thema-avond of themafeest! We kunnen er van alles aan toevoegen, entertainment, dansen etc. U zegt het maar!

Nog meer over themadiner en moorddiner “Who Killed Milady’’

Tijdens en om het eten en drinken heen zullen onze acteurs hun spel doen op een vermakelijke manier. Ze zullen u daarbij op een prettige manier uitnodigen om betrokken te raken bij de gebeurtenissen tijdens deze avond. Uiteraard is niemand tot iets verplicht! De een vindt die betrokkenheid en de mogelijkheid tot interactie geweldig, de ander geniet zeker niet minder, maar doet dat graag op “gepaste” afstand”. Onze acteurs spelen graag in op wat de gasten hierin, meestal non-verbaal aangeven. Uiteraard is hun doel u een perfecte avond te bezorgen en volop te laten genieten op een manier die precies bij u en de andere gasten past!


Referentie themadiner Het Moorddiner (kleine groepen):

NXP “Als afsluitend diner van een talent development programma was het moorddiner een geslaagde opzet. Deelnemers konden na een aantal volle dagen op een relaxte manier samenwerken aan de oplossingen van het moordmysterie. De acteur interacteerde goed met de groep in charmant Engels.”

Prijs: tot 20 personen € 500,00 daarna € 25,00 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: circa 3 à 4 uur

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte