icecarven thema avond

THEMAFEEST IMAGINE (BEDRIJFSFEEST OP MAAT)


Themafeest op maat “Imagine’. Het verhaal!

Themafeest Imagine is een feest van fantasie, creativiteit en energie. Met dit themafeest op maat willen we het beste in u en uw gezelschap naar boven halen en de Muze Mare zal u meenemen in de wereld van fantasie en dromen!

Bij aankomst op het themafeest wordt u niet alleen hartelijk ontvangen op, maar ook dóór de Rode Loper. De Rode Loper zal u bij aankomst ook gelijk op bijzondere wijze vereeuwigen en vervolgens in goede handen overdragen aan “De Relax BV”. Zij zullen er met behulp van trilplaten, emotie snoepjes, hoofd- nek-, en rug massages alles aan doen om u gedurende de avond geestelijk, spiritueel en fysiek volstrekt gelukkig te maken.

U kunt daarnaast zelfs deelnemen aan een heuse workshop Ice carven! Ondertussen kunt u genieten van heerlijk eten en drinken en u langzaam mee laten voeren door de uiterst sfeervolle loungemuziek die naarmate de avond vordert steeds feestelijker zal worden! Een heerlijke en verassend vrolijke avond. Een echte energizer!

Waar is het themafeest op maat ‘Imagine’ geschikt voor?

Het themafeest ‘Imagine’ is bijzonder geschikt als een op maat themafeest om te inspireren, te verbinden, te energizen en wat praktischer verwoord om de cultuurverandering binnen het bedrijf of juist de bestaande bedrijfscultuur te accentueren. Een andere mogelijkheid is om een mijlpaal te vieren samen met alle betrokken medewerkers waarbij de gezamenlijke inspanning van alle aanwezige talenten geaccentueerd en verbeeld kunnen worden. We kijken graag met u welke doelen u heeft en verwerken die vervolgens in het verhaal, de bijzondere locatie en in de specifieke accenten op het gebied van entertainment, catering, maar ook in de sfeer en uitstraling.

Op welke locaties kan het themafeest op maat ‘Imagine’ plaatsvinden?

Themafeest ‘Imagine’ kan worden gehouden op elke daarvoor geschikte locatie in heel Nederland en Vlaams België! Een aantal mogelijke suggesties hiervoor vindt u onder het kopje ‘locaties’. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden!

Nog meer over themafeest op maat ‘Imagine’

We hechten zeer aan originele en unieke activiteiten. Niet als doel op zich, maar op te verrassen en te energizen. Dat is ook de reden dat bepaalde acts in eigen beheer worden ontwikkeld.  Zo zijn o.a. De Relax BV en de fysiek persoon “de Rode Loper”  in eigen beheer ontwikkelde acts die we specifiek inzetten bij deze  themafeesten op maat! Naast het heerlijke eten en drinken zullen de acts op deze avond u vermaken en op een prettige manier uitnodigen om betrokken te raken bij  deze bijzondere avond. Daarbij hoeft niets! De een vindt interactiviteit prachtig, de ander geniet liever “op afstand”. Hun missie is slechts om u een fantastische avond te laten beleven die u nog lang met een glimlach op uw gezicht zult herinneren!

Imagine is verder geschikt voor volwassenen uit alle mogelijke doelgroepen

Referenties themafeest Imagine:

Wegener Uitgeverij (600 personen) “Het overtrof onze stoutste dromen. Een heerlijk energierijk feest waarbij iedereen waarvoor je het doet er is en enthousiast is.“

 CRM Vision (80 personen) “Boeiend, afwisselend. Een geslaagde combinatie van entertainment en workshops om iedereen in beweging te krijgen, zonder dat dit opdringerig was. Het leukste bedrijfsuitje wat we de afgelopen 20 jaar hebben gedaan! “

 

Prijs: tot 80 personen € 4.000,00 daarna € 25,00 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: circa 6 uur

 

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte