“U Deugt, Wij Deugen”!

Samenwerking, teambuilding en nog superleuk ook

‘U Deugt, Wij Deugen’ is een bijzondere combinatie van individueel en team-spel. Het is een origineel programma voor teambuilding waarbij de grote groep in diverse kleinere groepen tegen elkaar uitkomen in diverse supertoffe spelonderdelen. Van wat meer relaxt tot volop actie en van relatief eenvoudig tot een echte uitdaging, maar altijd origineel en zeer vermakelijk! Aan het einde zal duidelijk worden welk team de spelonderdelen heeft gewonnen en of de manier waarop dat gebeurde ook echt deugde! Uiteraard wordt deze uitslag op vrolijke wijze samengevat in de finale: “dames en heren wij presenteren……”!

We nodigen u graag uit om meer uit uzelf en uit anderen te halen!

Daarom doet ieder spelonderdeel een beroep op één of meerdere kwaliteit(en) van ‘de’ zeven deugden: intelligentie, samenwerking, creativiteit, doelgerichtheid, leiderschap, humor en doorzettingsvermogen. Natuurlijk is het de bedoeling dat zoveel mogelijk activiteiten geschikt zijn voor alle deelnemers en dat ze de mogelijkheid hebben om te schitteren, maar ook om iets van anderen op te pikken!

Daarnaast mag u van ons verwachten dat we de onderdelen maximaal op uw wensen en mensen, het weer en de plaats waar het gaat plaatsvinden, aanpassen.

Grontmij Nederland (60 personen) “Een dag zonder zorgen, maar alleen genieten. Art of Events heeft letterlijk ons alles uit handen genomen. Van organisatie tot en met de laatste borrel. Enigste wat wij moesten doen was aanwezig zijn, genieten en na afloop de leuke foto’s nog eens terug kijken.”

Prijsindicatie spelprogramma U Deugt, Wij Deugen”:

tot 25 personen € 700,00 daarna € 20,00 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: circa 3 à 4 uur

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte