Utrechtse specials

De verhalen van de stad Utrecht en z’n directe omgeving gekoppeld aan originele belevenissen. U komt op de prachtigste en meest bijzondere plekjes en u beleefd er samen de mooiste avonturen. Of het nu puur voor de lol is of gericht op een doel zoals bijvoorbeeld teambuilding. Het zal altijd een beleving in en van de stad zijn waar nog lang over wordt nagesproken en vooral van wordt nagenoten. Wij nodigen u uit in onze eigen thuisstad, Utrecht door sommigen Domstad genoemd. U zult er achter komen dat in het liedje van Utereg m’n stadsie niet voor niets van alles aan hand was!

fort_vechten_artofevents

FORT VECHTEN

Een geschikte locatie voor zowel een dag als een avond vol plezier is Fort Vechten te Bunnik. Het uit de negentiende eeuw stammende Fort is onderdeel van Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het is uitermate geschikt voor diverse binnen- en buitenactiviteiten. Het ligt midden in het groen aan de rand van Utrecht en heeft een goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Het 17 ha grote Fort is omringd door een soort slotgracht en bestaat uit diverse imposante gebouwen met prachtige gewelfde ruimtes die geschikt zijn voor groepen van diverse groottes.
fort klomp

FORT AAN DE KLOP

In de stad maar toch buiten en eigentijds comfort op een eeuwenoude plek. Fort aan de Klop is een unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomst of feestje met uw familie en vrienden. Het Fort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw. Het bomvrije wachthuis uit 1851 is nu een gezellige brasserie en in de oude artillerieloodsen vindt u zalen en een groepsaccommodatie.
workshops_utrecht_header

WORKSHOP HARTJE UTRECHT

Vrijgezellenfeestje, familiedag, bedrijfsuitje of iets anders te vieren? En op zoek naar een leuke workshop in Utrecht? U vindt ze hier met de mogelijkheid om ook gebruik te kunnen maken van een van de leukste plekjes om ze te houden!
uitje_utrecht_dood_header

TOT DE DOOD ONS SCHEIDT

Een rondleiding in de binnenstad van Utrecht. Al snel blijkt het niet om een normale rondleiding te gaan, maar dat er misschien wel levens vanaf hangen.
walking_dinner_header

WALKING DINNER UTRECHT

Laat u verrassen bij ons unieke Walking Dinner met een spannende mix van heerlijk eten en een plezierige manier van op pad gaan.
trappenenhappen_header

TRAPPEN EN HAPPEN UTRECHT

U wordt van harte uitgenodigd om met ons op de fiets te gaan trappen en indien gewenst gezellig met zijn alle te happen. Een tocht vol wetenswaardigheden, opdrachten en plezierige verassingen. Één ding kunnen we u alvast beloven… u zult ervan genieten!
utrecht_ultimate_header

EXPEDITION UTRECHT

Bent u ook helemaal weg van al die uitdagende tv Programma’s als Expeditie Robinson & Fort Boyard? Grijp dan nu uw kans en neem deel aan The Ultimate Expedition in Utrecht. U wordt uitgenodigd om op de leukste en meest bijzondere plekjes in hartje Utrecht de ultieme uitdagingen met elkaar aan te gaan!
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte