gezellige groeps uitje

Expedition Utrecht

Waarom een Expedition Utrecht?

Bent u ook helemaal weg van al die uitdagende tv-programma’s zoals Expeditie Robinson, Fort Boyard, Flashback en de Pelgrimstocht en heeft u altijd al een keer gedacht; stond ik daar maar. Grijp dan nu uw kans en neem deel aan EXPEDITION UTRECHT! Een geheel nieuw spelprogramma gebaseerd op elementen uit deze fantastische en uitdagende programma’s en een originele manier om de stad Utrecht te ontdekken.

Hoe gaat het stads- spelprogramma Expedition Utrecht in z’n werk?

Tijdens Expedition Utrecht ziet u veel verschillende straten en pleinen van deze prachtige historische stad. Op verschillende plekken in de stad staan een aantal bijzondere challenges op u te wachten. Elke van deze uitdagingen doet weer een beroep op een andere combinatie van kwaliteiten (snelheid, intelligentie, samenwerking, creativiteit, doelgerichtheid, historisch besef, humor, stressbestendigheid e.d.) Het winnen van een challenge levert tijdwinst op voor de “ultimate challenge” die uiteindelijk bepaald wie de glorieuze winnaars worden van jullie Expedition Utrecht!

Time Table spelprogramma Expedition Utrecht (indicatie)

13.00 – 13.30 uur: U wordt hartelijk ontvangen door onze spelbegeleiders op een locatie naar keuze en krijgt uitleg over Expedition Utrecht.
13.30 – 15.15 uur: Na de uitleg en groepsindeling gaan de groepen op pad om zoveel mogelijk challenges tot een goed einde te brengen!
15.15 – 15.30 uur: Finale en ludieke prijsuitreiking en samenvatting van de middag!

Waar kun je ‘Expedition Utrecht’ inzetten?

Het spel ‘‘Expedition Utecht’’ wordt gespeeld in de prachtige, historische binnenstad van Utrecht.

N.B. Om de challenge in de stad optimaal te kunnen laten plaatsvinden is er de mogelijkheid om bij groepen groter dan 40 personen, groepsopdrachten toe te voegen.

Prijs: vanaf 30 personen € 22,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: circa 2,5 uur

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte