fort klomp

Fort aan de Klop “All-Inn groepsarrangement”

Fort aan de Klop

Fort aan de Klop is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw. Het bomvrije wachthuis uit 1851 is nu een gezellige brasserie en in de oude artillerieloodsen vindt u zalen en een groepsaccommodatie. Een unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomst of feestje met vrienden en familie. 

Fort All-Inn Teambuilding op Fort aan de Klop

Bij het Fort All Inn Teambuilding arrangement op Fort aan de Klop geniet u van de beste spelprogramma’s van Art of Events en tegelijkertijd ook van een prachtige, historische plek en heerlijk eten en drinken.

Om een Fort All-inn dag op Fort aan de Klop invulling te geven kunt u een keuze maken uit onderstaande spelprogramma’s:
U deugt wij deugen (vanaf 25 personen)
• Het Mobilisatiespel (vanaf 25 personen)
De grote verwarring (vanaf 40 personen)
Kidnapped (vanaf 40 personen)

U Deugt Wij deugen
U heeft kwaliteiten en er is geen beter team dat meer deugt dan die van u? U houdt van competitie, maar het moet daarnaast vooral ook leuk zijn, energie genereren en uiteindelijk leiden tot een impuls in teambuilding? We nodigen u graag uit voor een uniek spelprogramma met activiteiten die een beroep doen op zeer diverse kwaliteiten en deugden. Origineel en vermakelijk, van actief tot recreatief en van eenvoudig tot behoorlijk moeilijk, maar altijd leuk om te doen!

Mobilisatiespel
Wilt u vorig spelprogramma graag gecombineerd zien met het speciale van Fort aan de Klop en de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie dan is het Mobilisatiespel een goede keus. Het Mobilisatiespel is een speciale versie en variant van het spelprogramma U Deugt Wij Deugen alleen dan hebben we met een knipoog een militair en geschiedkundig tintje aan gegeven. Zowel U deugt Wij Deugen als het Mobilisatiespel zijn geschikt voor een brede doelgroep van jong naar ouder die veel plezier wil combineren met het mobiliseren van kwaliteiten en teambuilding.

De Grote Verwarring
Een origineel, interactief en bijzonder vermakelijk teambuilding programma waarbij uw groep verward wordt met ‘weer een nieuwe lading kansloze herintreders der maatschappij’. Wat volgt is een wel heel bijzonder ‘intake programma’ vol bijzondere groepsactiviteiten.

Kidnapped
Nee, dit is geen ernstig bericht. We zijn niemand kwijt, tenminste nog niet… ‘Kidnapped’ Uw middag begint met een “doodgewone” lunch of met een kopje koffie. Op dat moment leeft iedereen nog in de veronderstelling dat ‘de excursie’ weldra zal beginnen. Het avontuur barst pas echt los wanneer een undercover journalist van de plaatselijke krant gaat uitleggen dat ze geen prachtige natuurwandeling gaan ondernemen maar dat de groep onder valse voorwendselen naar de locatie is gelokt door een geheimzinnig “Genootschap der Deugden”. Al snel blijkt dat u moet bewijzen dat u deugt! Uitleg volgt en al snel blijkt dat het lot van deze wereld in uw handen ligt!

Voor welk programma u ook kiest.. Het zal in ieder geval een bijzondere dag worden met actie, interactie, prettig vermaak en heerlijk eten en drinken!

Aantal: 25 – 500 
Prijs: € 69,50 per persoon incl. BTW (inclusief pauzedrankje en diner) 
Prijs: € 72,50 per persoon  incl. BTW (inclusief drank op afkoop 2,5 uur en diner) 
Duur: 14.00 – 21.00
Inclusief: ontvangst met koffie/thee + appelgebak, spelprogramma, fris in de frispauze en buffet/bbq. De overige drankjes zullen op nacalculatie berekend worden.

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte