Spelprogramma Utrecht: Tot de dood ons scheidt

Waarom het stads- spelprogramma Tot de dood ons scheidt?

Eenmaal in de binnenstad van Utrecht op het Domplein aangekomen ontmoet u René van Wieringa, de aan lager wal geraakte stadsdichter en troubadour van Utrecht. Hij had uw contactpersoon al eerder om hulp gevraagd en vanuit een gevoel van mededogen en een sterk ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid had deze contactpersoon deze hulp ook toegezegd. Ook namens u allen! 

Wanneer René eenmaal zijn verhaal vertelt, blijkt al snel dat het niet om ‘een kleine hulp’ gaat, maar dat er misschien wel levens vanaf hangen! Gelukkig is uw groep gezegend met intelligentie, daadkracht, intuïtie en een meer dan gezonde nieuwsgierigheid. René is bij u werkelijk in goede handen!. Uiteindelijk blijkt het hulp bieden zeker geen straf, want het blijkt een werkelijk stadsavontuur te worden!

De achtergrond: Twee raadselachtige weken zijn voorbijgegaan. Niemand weet hoe de schoonzus van René, Stella van Wieringa – ten Kate, daar bij de Domtoren het leven heeft gelaten. Stella’s man Freek van Wieringa wordt verdacht gemaakt, maar René gelooft heilig in de onschuld van zijn broer “ Hij doet nog geen vlieg kwaad en de politie kan ook fouten maken”! Hij ziet het dan ook als zijn taak om zijn broer uit de gevangenis te houden.

René zal u vragen hem te helpen met zijn zoektocht naar de moordenaar, maar kan u daarbij niet begeleiden. Hij heeft sterk het vermoeden dat hij in de gaten wordt gehouden en zal dus noodgedwongen uit het zicht verdwijnen om de mogelijke achtervolgers te misleiden. Er zit daarom niets anders op dan met uw groep het mysterie rondom de dood van zijn schoonzus te ontrafelen. Uiteraard zal René daar waar mogelijk hulp bieden en uw groep terzijde staan terwijl hij de kwaadwilligen bij u vandaan probeert te houden.

U krijgt daarbij het dagboek van Stella mee, haar meest kostbare bezit waarin ze haar hele wel en wee bijhield. René hoopt dat het u zal helpen bij uw speurtocht naar de échte moordenaar. Pas wel op dat u het niet laat ontfutselen door personen buiten uw groep, René hoopt er tenminste vanuit te kunnen gaan dat een ieder in uw gezelschap wel te vertrouwen is! Vanaf dit moment ligt het leven van Freek nu in uw handen! Het ga u goed!

Stap vol verbijstering in het welvarende leven van Stella, en probeer ondertussen vooral ook om van de prachtige binnenstad van Utrecht te genieten! Het zal u helpen bij het oplossen van dit mysterie. Daar kunt u gif op innemen!

Hoe gaat het stads- spelprogramma Tot de dood ons scheidt in z’n werk?

14.00 – 14.05 uur: U wordt ontvangen door René ten Kate op de afgesproken plaats.
14.05 – 14.25 uur: Onderweg naar de plek waar Stella’s lichaam is gevonden, daar onder de Domtoren, vertelt René u het tragische verhaal van zijn broer en beste maat Freek. Ook geeft hij u instructies te helpen het mysterie rondom de dood van zijn schoonzus op te lossen.
14.25 – 16.20 uur: Het oplossen van het mysterie gaat van start. Aan de hand van het kostbaarste bezit van Stella en enkele opdrachten wordt u door de stad en door het leven van Stella. In die tijd zult u ook contact hebben met de advocaat van Freek
16.20 – 16.30 uur: René verwacht u terug onder de Domtoren. Wanneer hij dan van u hoort dat u weet wie de moordenaar van Stella is, is zijn dank zeer groot en wordt u allen beloond met de lekkerste chocola die Utrecht rijk is!

Prijs: tot 20 personen € 450,00 daarna € 10,00 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: circa 2,5 uur

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte