Trappen en happen Utrecht

Waarom een Trappen en happen, fietstocht Utrecht?

Er is geen makkelijk vervoersmiddel om de stad Utrecht te ontdekken dan de fiets! Daarom nodigen wij u graag om met ons op de fiets te stappen en indien gewenst gezellig met zijn alle te borrelen/dineren. De Trappen en Happen toer in Utrecht is een tocht vol wetenswaardigheden, bezienswaardigheden, opdrachten en plezierige verrassingen. Één ding kunnen we u alvast beloven… u zult ervan genieten!

Hoe gaat de fietstocht Trappen en happen, fietstocht Utrecht in z’n werk?

Voor uw groep is een zeer bijzondere fietsroute uitgekozen met tal van bezienswaardigheden. De route loopt van Fort aan de Klop, een unieke locatie in de stad Utrecht, via het mooie Rhijnauwen naar Fort Vechten en weer terug via de historische binnenstad van Utrecht. Vertrek-, aankomsttijden en eventuele plaatsen om te happen (lunchen, borrelen of dineren) gaan in overleg met u. Trappen en Happen heeft een ‘voor elk wat wils’ karakter; origineel, actief, interessant, recreatief, humoristisch en het doet een appèl op uw inventiviteit en groepsgevoel. Bovenal biedt het de mogelijkheid om gezellig met elkaar op stap te gaan. Op deze wijze is het een leuke en boeiende manier om Utrecht (en omgeving) te verkennen!

De route is beschreven aan de hand van vragen, foto’s, cryptische omschrijving en rebussen. U zult de vragen goed moeten beantwoorden en de rebussen en cryptische omschrijvingen moeten oplossen om via de juiste weg thuis te komen. Hierbij houden we er van om de activiteiten en de humor op niveau te houden. Op zoek naar de goede weg houdt dit dan ook in: interessante, originele, vermakelijke vragen en opdrachten gecombineerd met prettig fietsen, diverse leuke plekjes en bezienswaardigheden en indien gewenst leuke plekjes om te lunchen, borrelen of dineren.

Bij aanvang zal de groep in subgroepen worden opgedeeld. Iedere groep krijgt naast diverse manieren om de route te volgen onderweg, diverse vragen en opdrachten mee. Met het beantwoorden van de vragen, respectievelijk het volbrengen van de opdrachten, kunnen uw gasten punten verdienen. Dit competitie element is er om uw gasten te stimuleren ook hun lol te halen uit de vragen en opdrachten en zoveel mogelijk te genieten onderweg. Uiteraard bepaald u zelf hoeveel aandacht aan dit competitie-element geschonken moet worden.

Wat nog meer over de fietstocht Trappen en happen, fietstocht Utrecht?

Om deze tour compleet te maken kunt u het trappen combineren met happen, lekker eten en drinken op leuke plekjes in Utrecht en omgeving. Starten met een kopje koffie/thee en gebak, een heerlijke lunch onderweg en/of afsluiten met een gezellige borrel/diner, dit is allemaal mogelijk.

De fietsroute is opgedeeld in verschillende etappes. Wij informeren u graag over leuke en gezellige plekjes om te happen in Utecht en omgeving.

Referentie Trappen en Happen, fietstocht Utrecht

Provincie Flevoland “Ik vond het een superleuke dag, goed georganiseerd en prettig begeleid!”

Prijs: tot 20 personen € 300,00 daarna € 10,00 per extra persoon ( excl. BTW, happen, en fiets € 9,00 per fiets)
Duur: 3 tot 4 uur

 

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte