Walking Dinner Utrecht

‘Veranderingh van praet en kout, de menschen in vermaecking houdt. De nieuwe spijs tot sausse streckt, die ons den appetijd verweckt.’

Waarom een Walking Dinner Utrecht?

Laat u verrassen bij onze unieke Walking Dinner Utrecht met een spannende mix van heerlijke eten en op een plezierige manier op pad gaan. “Ad Hoc” zal uw gezelschap meer dan van harte verwelkomen als “aspirant gidsen” en deelnemers aan de “geheel vernieuwde” cursus L.H.U. oftewel LEUK HE UTRECHT! Tijdens deze Walking Dinner wordt elke gang een ander restaurant genuttigd en kunt u de wandeling net zo interactief maken als u zelf wilt.

Hoe gaat een Walking Dinner Utrecht in z’n werk?

Samen met Ad ontdekt u de bijzondere historische plekken en de meest prachtige verhalen en anekdotes die tot dat moment soms zelfs voor doorgewinterde Utrechters verborgen waren gebleven. U krijgt ter plekke de geheel door Ad samengestelde Utrechtse Inburgering Quiz uitgereikt waarmee hij uiteindelijk de beste cursisten zal selecteren. Misschien is er zelfs uiteindelijk wel een plaatsje vrij in Ad’s beoogde elitekorps van Utrechts beste gidsen! Walking Dinner Utrecht is city adventure met een meer dan plezierig culinair tintje.

In de route van Walking Dinner Utrecht zijn drie verschillende restaurants opgenomen waar de diverse gangen kunnen plaatsvinden en waar deze drietal restaurants u gastvrij zal onthalen en verwennen. Het voorgerecht kan plaatsvinden in een restaurant op ’t Wed of op de Mariaplaats. Het hoofdgerecht kan plaatsvinden in een restaurant aan de Oudegracht en het nagerecht en een eventuele borrel kunnen plaatsvinden op het Neude of op het Janskerkhof. Wij informeren u graag over welke restaurants wij in onze route hebben opgenomen en wat zij te bieden hebben.

Bij groepen groter dan 25 personen zal er een extra gastheer aansluiten.

Referentie Walking Dinner Utrecht

Cehave Landbouwbelang “Super, voor herhaling vatbaar! Naast het lekkere eten en de snelle bediening, maakte de gids de activiteit meer dan compleet.”


Prijs: € 55,00 p.p. inclusief 3-gangendiner excl. drank en BTW
Duur: circa 5 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

 

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte