Workshop Utrecht centrum op unieke locatie!


Welkom bij Workshop Utrecht centrum

– hartje Utrecht! – unieke ruimte! – goed bereikbaar!

Zoekt u voor een groep (tussen de 10 – 30 personen) een leuke workshop Utrecht  Dan bent u bij Art of Events aan het juiste adres. In onze gezellige, en creatieve workshopruimte op de Koekoekstraat 38 staat de koffie en thee voor u klaar en kunt u met uw vrienden, familie, collega’s of met een vrijgezellenuitje een leuke workshop in het centrum van Utrecht te doen (5 minuten naar de Oudegracht). Een van de grote voordelen is dat je er ondertussen ook prima kunt parkeren tegen een veel voordeliger tarief als helemaal in het centrum!

Hoe gaat een workshop Utrecht centrum in z’n werk?

Vanaf 10 personen hebben wij een zeer gevarieerd aanbod van workshops.
De workshops Utrecht centrum waaruit u kunt kiezen, vanaf 10 personen zijn:

Etiquette: € 14,50 per persoon
Tussen kunst, kitch en creatief: € 25,00 per persoon
Pimp Mien Klomp!: € 25,00 per persoon
Discodans: € 14,50 per persoon
Theatersport: € 14,50 per persoon

Deze prijzen zijn exclusief BTW en bij deze workshops krijgt u de huur van de workshopruimte inclusief onbeperkt koffie en thee gratis aangeboden.

‘Etiquette’ workshop Utrecht centrum

Na deze workshop weten de deelnemers precies ‘hoe het hoort’. Tijdens deze workshop maakt u op een leuke manier kennis met de spelregels van de moderne etiquette. Moeilijk? Nee hoor, want etiquette heeft alles te maken met goede omgangsvormen en wellevendheid. En natuurlijk met een flinke dosis creativiteit, inventiviteit en ‘gepast’ gevoel voor humor. Dit programma waarbij amusement en informatie gemengd worden, leidt tot actieve, serieuze en hilarische discussies. U mag elkaar corrigeren! Dat wordt een ervaring om nooit te vergeten!

‘Tussen kunst, kitch en creatief’  workshop Utrecht centrum

Thee schenken uit uw unieke theepot of koffie drinken met uw persoonlijke kop en schotel, en wat dacht u van een compleet tapas servies met glazen beschilderd door u en uw vriendinnen. Deze voorbeelden en vele andere mogelijkheden zijn mogelijk bij deze creatieve workshop. Aan het begin van de workshop krijgt u een korte introductie over de mogelijkheden die er zijn. U kunt zelf kiezen of u een klomp wilt pimpen, porselein of glas wilt gaan beschilderen. Om u een idee te geven hoe een versierd exemplaar eruit komt te zien, worden er een aantal voorbeelden laten zien. Vervolgens gaat u zelf aan de slag en zorgt u voor een uniek glas, bord of een unieke klomp.

‘Pimp Mien Klomp’ workshop Utrecht centrum

Te gek voor woorden, maar o zo leuk! Blaas de klomp nieuw leven in en help hem om weer echt hip te worden. Dit kan natuurlijk alleen met uw eigen ontwerp, beschildering en decoratie. Deze klompen zijn origineel en meer dan leuk voor uzelf of als cadeau! Tijdens deze workshop krijgt u twee blankhouten kinderklompen. Het is ook mogelijk om klompen in uw eigen maat te ‘pimpen’(€ 8,- per persoon extra, gelieve 14 dagen van te voren de juiste maten doorgeven).

Discodans workshop Utrecht centrum

Geweldig die typische danspasjes uit de 70’s en 80’s. Na deze workshop kent u ze allemaal! De magic steps en armbewegingen. Menigeen die deze tijd heeft meegemaakt kan ze dromen. Voor de jongeren is het grappig, leuk en fascinerend, want het is zó anders dan nu. Wat blijft, is het heerlijk dansen en plezier maken met elkaar. Hoe goed of slecht het ritmegevoel ook is! Onder begeleiding van een professionele dansleraar zult u, na een korte opwarming, een aantal herkenbare moves uit de jaren 70 en 80 leren. Deze moves kunt u later samenvoegen tot 1 dans, waar u(ook na deze workshop) nog veel plezier aan zult beleven!

Theatersport workshop Utrecht centrum

Humor, fantasie, improvisatie en een goed humeur. U zult versteld staan van uw eigen kunnen en u hoeft er echt niet voor geleerd te hebben! In deze workshop maakt u kennis met theater vanuit het niets, ofwel: improvisatietheater. Hier hebt u niets voor nodig, alleen de nodige fantasie en een beetje lef! Na een speelse warming-up wordt er kennis gemaakt met theatersport en zullen er een aantal ‘games’ gedaan worden.

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte