“Wie zijn de mollen”!

Je lijkt wel blind als je het niet ziet!

Tijdens het spelprogramma Wie Zijn De Mollen is er niet één, maar meerdere mollen en u wordt uitgedaagd om de mol in uw eigen groep te ontdekken!

Het is een superleuk spel in vooral historische steden en plaatsen. Het is geïnspireerd op het bij velen wel bekende tv-programma “Wie is de Mol”.

Uw team wordt uitgedaagd met toffe activiteiten zoals een muzikaal optreden met locals, foto-opdracht met je team op bijzondere plekjes in de stad, het bouwen van een metershoog bastion, een heus schietspel, een blind vertrouwen game, het oplossen van breinbrekers, winnen met theater-games en het proeven van lokaal lekkers! Alles om een supertoffe middag met elkaar te hebben vol actie, verrassing en avontuur gericht op samenwerking en teambuilding.

Uw groep wordt bij aanvang in kleinere groepen verdeeld met in ieder groepje een mol die niet bij deze groep hoort, maar bij een andere subgroep. Deze mol heeft als missie om bij de uitvoering van de spelonderdelen zoveel mogelijk te saboteren zonder daarbij ontmaskerd te worden! De groepen zullen tegen elkaar strijden en natuurlijk worden de behaalde resultaten bij elkaar opgeteld. Aan het einde moet de groep ook een gezamenlijke keuze maken wie tijdens het spel heeft “lopen mollen”. Welke groep gaat uiteindelijk winnen?

Wie zijn de Mollen is een leuk en zeer vermakelijk spel vol competitie, interactie en hilarische momenten. Het is een spel waar vaak nog lang over na wordt gesproken!

Referentie uitje in de stad ” Wie Zijn De Mollen”:
Novartis “Een leuk,verrassend en interactief programma! Een aanrader.”

Prijsindicatie stadsavontuur “Wie zijn de Mollen”:

vanaf 15 personen € 22,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: circa 2,5 uur
Het aantal groepen (en het aantal personen per groep) bij dit uitje in de stad hangt af van het aantal deelnemers


Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte