Workshops


Op zoek naar verrassende, originele en vooral ook leuke workshops In Nederland en België ?

We bieden u hier graag workshops met inhoud gekoppeld aan heel veel plezier en geschikt voor diverse leeftijden en doelen. Workshops op het gebied van muziek, dans, theater, culinair, creatief, sportief en gedrag. Het zijn bovendien workshops die hun waarde keer op keer bewijzen en die nauwgezet op uw gezelschap en doelen wordt aangepast. Maximale beleving in de vorm van originele workshops gegeven door enthousiaste, plezierige en ervaren beroepskrachten.

Workshops die we op maat geven en begeleiden!

Hoe actief, lerend en vermakelijk de workshops mogen zijn en de mate van samenwerking daarin gekoppeld aan interactiviteit wordt nauwgezet met u bepaald. Geen groep is hetzelfde en de juiste omgang uw mensen levert bovendien een enorme meerwaarde op in het creëren van energie, sfeer en beleving van de workshop.

Workshops op elke daarvoor geschikte locatie!

Zo’n workshop bieden we u graag aan op elke daarvoor geschikte locatie in de omgeving die u wenst! Art of Events is onafhankelijk van locaties, maar biedt wel ter oriëntatie een aantal geschikte locaties voor workshops aan op haar website onder het kopje locaties. Zonder de pretentie overigens daarbij volledig te zijn. We houden ons dus ook aanbevolen voor uw suggesties om er in eendrachtige samenwerking een groot succes van te maken!

6.2.1. workshops performance

WORKSHOPS PERFORMANCE

Op zoek naar een verrassende, originele en vooral ook leuke workshop in Nederland of België? een workshop met inhoud gekoppeld aan heel veel plezier en geschikt voor diverse leeftijden en doelen. U kunt kiezen voor een workshop op het gebied van muziek, dans en theater tot en me jongleren en etiquette die hun waarde keer op keer bewijzen en die nauwgezet op uw gezelschap en doelen wordt aangepast.

 

teambuilding_sportief_header

WORKSHOPS SPORTIEF & AVONTUURLIJK

Houdt u meer van een workshop die energiek is en vol verrassende actie dan kunt u het beste kiezen voor één van de workshops sportief en avontuurlijk! Zo’n workshop combineert veel plezier met actie, ondernemingszin en avontuur. Ze zijn geschikt voor verschillende leeftijden en op maat te maken voor allerlei doeleinden en meer of minder competitief te maken. U kunt kiezen voor een meer bekende workshop zoals schermen of boogschieten, of juist kiezen voor de zeer originele workshop zoals bamboestieken of fortengolf. Elke workshop kan bovendien worden aangepast aan uw gezelschap en doelen.
creatief_teambuilding_artofevents_header

WORKSHOPS CREATIEF

Artistiek, fantasierijk en verrassend zijn de woorden die passen bij een creatieve workshop. Bij zo’n workshop in Nederland en België wordt iets maken gecombineerd met plezier, ontspanning en iets leren. Elke workshop in deze categorie is geschikt voor bijna alle leeftijden en kan worden gekoppeld aan diverse inhoudelijke doelen. Voorbeelden van zo’n creatieve workshop zijn het karikatuur tekenen, pimpen van klompen, je uitleven op het witte doek of servies beschilderen en omtoveren tot het meest bijzondere serviesgoed.
workshop_culinair_artofevents_utrecht

WORKSHOPS CULINAIR

Op zoek naar een originele, gezellige en vooral smakelijke workshop in Nederland of België? Een hoop plezier beleven aan heel veel lekkers en tegelijkertijd nog het nodige opsteken! Het is bijna altijd een workshop geschikt voor verschillende leeftijden en doelen. Voorbeelden van een workshop op culinair gebied zijn: wijn proeven, taarten decoreren, cupcakes, tapas of bonbons maken of zelfs swingend cocktails shaken.
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte