Workshops creatief

Artistiek, fantasierijk en verrassend zijn de woorden die passen bij creatieve workshops. Bij deze workshops in Nederland en België wordt iets maken gecombineerd met plezier, ontspanning en iets leren De workshops zijn geschikt voor bijna alle leeftijden en kunnen gericht gekoppeld worden aan diverse inhoudelijke doelen. Een greep uit de creatieve workshops zijn het karikatuur tekenen,  pimpen van klompen, je uitleven op het witte doek of servies beschilderen en omtoveren tot het meest bijzondere serviesgoed. De workshops worden gegeven door prettige en kundige professionals die goed met het individu en de groep kunnen omgaan. Deze workshops kunnen op elke daarvoor geschikte locatie plaatsvinden. Art of Events is onafhankelijk van locaties, maar ter oriëntatie zijn er diverse geschikte locaties op de website gezet onder het kopje locaties. Mocht u zelf al een locatie op het oog hebben dan horen we dat natuurlijk graag!

workshop servies schilderen

WORKSHOP SERVIES SCHILDEREN

Bent u uitgekeken op uw servies en wilt u lekker eten van een fleurig en origineel bord of lekker drinken uit een mooi en vrolijk glas maak dan uw eigen en unieke servies in deze workshop! Individueel of juist een compleet servies voor de speciale gelegenheid thuis of op uw werk. Een blijvende herinnering en kunstwerk die je nog kunt gebruiken ook!
workshop_kunst_kitch_header

WORKSHOP TUSSEN KUNST, KITCH EN CREATIEF

Wilt u een gezellige en creatieve workshop, maar is het om welke reden dan ook op voorhand lastig te kiezen? Dan is de workshop Creatief zeer geschikt. In deze workshop bieden wij verschillende mogelijkheden aan bestaande uit: servies schilderen, klompen pimpen en glas schilderen. Geen zorgen vooraf of iedereen het wel leuk vindt. Dat is wel zo leuk toch?
Groeps workshop schilderen

WORKSHOP SCHILDEREN

Een ontspannende workshop onder leiding van een ervaren en enthousiaste kunstenaar waarbij verbeelding en doortastendheid aan bod komen! Bij de workshop Schilderen kunt u kiezen uit diverse stijlen en schildervormen o.a.: het maken van een abstract schilderij, modelschilderij of een reuzenschilderij waarbij samenwerking noodzakelijk is om tot een samenhangend geheel te komen.
workshop karikatuur

WORKSHOP KARIKATUUR TEKENEN

Een actieve ijsbreker tijdens elke serieuze of feestelijke bijeenkomst. Een professionele cartoonist zal u helpen om een karikatuur te maken van uzelf en/of uw collega/vriend(in).
klompen schilderen workshop

WORKSHOP PIMP MIEN KLOMP

Te gek voor woorden, maar o zo leuk! Blaas de klomp nieuw leven in en help hem om weer echt hip te worden. Dit kan natuurlijk alleen met uw eigen ontwerp, beschildering en decoratie! Het is volledig aan u om deze blankhouten klompjes te ‘pimpen’ en ‘bling bling’ te maken. Een leuke, ontspannen en originele workshop met uiteindelijk een leuk cadeau voor uzelf of anderen! Ook leuk om alle klompen als een gezamenlijk kunstwerk op te hangen!
teambuilding-activiteiten-Utrecht

WORKSHOP GRAFFITI

U ziet het overal om u heen, het ene mooier dan het ander, maar aangezien het op de meeste plekken niet legaal is, heeft u het waarschijnlijk nog nooit gedaan, graffiti spuiten! Tijdens de workshop Graffiti is het uw beurt om deze techniek te leren beheersen, met als resultaat een prachtig kunstwerk!
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte