Workshop Graffiti

Waarom een workshop Graffiti?

Wilt u een stoer schilderij voor op kantoor, boven uw bed of in de huiskamer? En dan ook nog een uniek exemplaar die u zelf heeft gemaakt. Ga dan aan de slag met Graffiti en maak een mooi kunstwerk tijdens de workshop Graffiti.

Hoe gaat de workshop Graffiti in z’n werk?

De workshop begint met een korte introductie over het gebruik en de technieken van Graffiti. Daarna krijgt u een eigen plaat en gaat u zelf aan de slag met de graffiti. Voor u het weet gaat u aan het einde van deze workshop naar huis met een gaaf graffiti schilderij en zult u versteld staan van uw eigen creativiteit.

Wanneer kun je een workshop Graffiti inzetten?

De workshop Graffiti kan goed ingezet worden als uitje en bedrijfsuitje. De workshop kan gedaan worden als activiteit voor teambuilding dit kan door met zijn tweeën op een plaat te werken of om samen een groot kunstwerk te maken door alle platen aan het einde van de workshop samen te voegen. Ook is het een zeer geschikt uitje voor de fun met vrienden en familie.

 Ideeën voor een workshop Graffiti:

  1. U kunt alleen aan de slag op een plaat of u kunt met 2 of meerder personen op 1 plaat werken. Het is ook mogelijk om meerdere platen aan elkaar te verbinden en samen een groot kunstwerk te maken.
  2. U kunt iedereen een eigen thema laten bepalen of een gezamenlijk thema uitkiezen waar heel de groep een Graffiti van gaat maken.

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte