klompen schilderen workshop

WORKSHOP PIMP MIEN KLOMP

Waarom een workshop Pimp Mien Klomp?

De oer Hollandse klomp hip? Zeker niet! Gaat u tijdens de workshop Pimp Mien Klomp de uitdaging aan om de klomp weer echt hip te maken? Met uw eigen ideeën en ontwerp gaat u tijdens deze workshop aan de slag om de blankenhouten (kinder)klompjes te pimpen! Een gezellig creatieve en originele workshop met uiteindelijk een leuk cadeau voor uzelf of anderen!

Hoe gaat de workshop Pimp Mien Klomp in z’n werk?

Na een korte introductie en een aantal voorbeelden, ideeën en tips, gaat u zelf aan de slag om de blankhouten (kinder)klompen te pimpen. Voor het pimpen van de klomp zijn veel decoratie materialen aanwezig o.a. verf, spuitbussen, stiften, kraaltjes, schelpen, veertjes, bloemetjes e.d.  Aan het einde van de workshop zult u versteld staan van het leuke en vrolijke resultaat.

Wanneer kun je een workshop Pimp Mien Klomp inzetten?

Het is erg leuk om met een internationale groep de oer Hollandse klomp te pimpen. De groep internationale gasten hebben na de workshop meteen een leuke typisch Hollands souvenir.
De workshop Pimp Mien Klomp is fantastisch om in een weiland of op een boerderij te laten plaatsvinden. Deze sfeer sluit perfect aan bij het karakter van de workshop.

Ideeën voor een workshop Pimp Mien Klomp:

U kunt uw hip gedecoreerde klomp voor veel dingen gebruiken. Wat dacht u van fleurige decoratie op uw dressoir? Een leuk plantenbakje voor op de vensterbank of in de tuin? En een originele pennenbak voor op kantoor? Ook is het erg leuk om alle klompen als een gezamenlijk kunstwerk op te hangen.

Wat nog meer over de workshop Pimp Mien Klomp:

Het is ook mogelijk om bij de workshop Pimp Mien Klomp klompen in uw eigen maat te ‘pimpen’. De extra kosten hiervoor bedragen € 8,- per paar en dienen circa 14 werkdagen voorafgaand aan de workshop te worden besteld.

 

Referentie workshop Pimp Mien Klomp:

BPC Amersfoort “We hebben allemaal een hele leuke avond gehad. Iedereen was erg enthousiast over de workshop!!”

Prijs: € 25,00 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1,5 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte