workshop servies schilderen

WORKSHOP SERVIES SCHILDEREN

Welkom bij de workshop servies schilderen! Bent u uitgekeken op uw servies en wilt u lekker eten van een fleurig en origineel bord of lekker drinken uit een vrolijk glas, ontwerp dan uw eigen en unieke servies in de workshop Servies Schilderen!

Waarom een workshop Servies Schilderen?

Individueel of juist een compleet servies voor de speciale gelegenheid thuis of op uw werk. Een blijvende herinnering en kunstwerk die je nog kunt gebruiken ook!

Hoe gaat de workshop Servies Schilderen in z’n werk?

Na een korte uitleg van de workshopgever gaat u aan de slag met het ontwerp. Maak een schets op papier en laat u inspireren door de diverse voorbeelden die aanwezig zijn. Daarna gaat u dan echt beginnen met het beschilderen van het servies met porseleinverf en stiften. Tijdens deze workshop servies schilderen mag u 2 stuks servies beschilderen (keuze uit: borden of schalen in diverse vormen en maten). Laat uw creativiteit de vrije loop en neem aan het einde van de workshop prachtig, zelf beschilderd servies mee naar huis (Het servies moet 24 uur drogen en kan thuis in de oven afgebakken worden op 150 graden. Dan is het ook afwasmachinebestendig.)

Wanneer kun je een workshop Servies Schilderen inzetten?

Heeft u een vrijgezellenuitje en vindt u het leuk als de vrijgezel een leuke herinnering overhoudt aan deze dag? Maak dan met de hele groep het servies van de vrijgezel compleet. Uiteraard is de workshop Servies Schilderen ook erg leuk om met u collega’s, familie of vrienden te doen. Gezellig met zijn alle creatief bezig zijn en laat u verrassen door de leuke resultaten.

 


Referentie workshop Servies Schilderen:

Achmea “Gezellig, verbindend en creatief!!”
Prijs: € 25,00 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1,5 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte