DE WORKSHOP CREATIEF “TUSSEN KUNST KITCH EN CREATIEF”

Waarom een workshop Tussen Kunst, Kitsch en Creatief?

Vindt u het lastig om voor uw collega’s, vrienden of familie te kiezen of zij het liefst servies of glas beschilderen of een klomp pimpen. Kies dan voor de workshop Tussen kunst, Kitsch en Creatief waarbij iedereen tijdens de workshop zelf kan kiezen wat hij/zij het leukste vindt.

Hoe gaat de workshop Tussen Kunst, Kitsch en Creatief in z’n werk?

De workshop Tussen Kunst, Kitsch en Creatief begint met een korte uitleg over de mogelijkheden tijdens deze workshop. Bij de workshop is er de keuze om servies of glazen te beschilderen of een klomp te pimpen.
Servies + glas beschilderen: Uitgekeken op uw saaie witte servies? En drink u elke dag weer uit hetzelfde standaard glas? Maak het servies en glas dan leuk en uniek bij de workshop Tussen Kunst, Kitsch en Creatief.
Pimp Mien Klomp: De oer Hollandse klomp hip? Zeker niet! Gaat u tijdens deze workshop de uitdaging aan om de klomp weer echt hip te maken?

Als u heeft gekozen voor een serviesstuk, glas of klomp gaat u eerst een ontwerp maken d.m.v. een schets op papier. Wanneer het ontwerp klaar is gaat u aan de slag met verf en andere decoratiematerialen en maakt een saai bord, glas of klomp, vrolijk en kleurrijk. Tijdens de workshop zijn er ook veel verschillende voorbeelden aanwezig waardoor u zich kunt laten inspireren. Aan het einde van de workshop mag u uw servies, glazen of klompen mee naar huis nemen.

Wanneer kun je een workshop Tussen Kunst, Kitsch en Creatief inzetten?

De workshop Tussen Kunst, Kitsch en Creatief is een leuk creatief uitje en bedrijfsuitje. Iedereen vindt het wel eens lekker om creatief bezig te zijn en even de gedachtes te laten afdwalen naar het beschilderen van servies of het decoreren van een klomp. Verder is de workshop zowel voor mannen als voor vrouwen en van jong tot oud.

 

Prijs workshop Creatief: € 25,00 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1,5 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte