workshop karikatuur

WORKSHOP KARIKATUUR TEKENEN

Waarom een workshop Karikatuur Tekenen?

Leer op een humoristische manier naar uzelf en anderen te kijken tijdens de workshop Karikatuur Tekenen. Bij de workshop Karikatuur Tekenen is tekenervaring niet vereist maar wel de nodige fantasie en enthousiasme! De workshop Karikatuur Tekenen is een komische workshop waarbij uiteraard veel mag worden gelachen!

Hoe gaat de workshop Karikatuur Tekenen in z’n werk?

Een professionele cartoonist begint de workshop met een kort verhaal over de geschiedenis van de karikatuur en een uitleg van portrettekenen. Tijdens een ‘live’ schets van een vrijwilliger wordt gedemonstreerd hoe het karikatuur tekenen precies in zijn werk gaat. Daarna gaat u zelf aan de slag. U gaat tegenover elkaar zitten en probeert het geleerde in de praktijk te brengen. Laat u inspireren door de vele voorbeelden van verschillende internationaal bekende tekenaars die zijn meegenomen en laat u niet tegenhouden om tips te vragen aan de workshop-begeleider. Iedereen steekt op een leuke manier

Wanneer kun je een workshop Karikatuur Tekenen inzetten?

De workshop Karikatuur Tekenen is zeer geschikt als een actieve ijsbreker tijdens elke serieuze of feestelijke bijeenkomst. Verder is het erg leuk als vrijgezellenuitje of uitje met vrienden of familie.

Wat nog meer over de workshop Karikatuur Tekenen:

De workshop Karikatuur Tekenen kan gehouden worden op elke geschikte locatie. Voor deze workshop is nodig: voldoende ruimte, tafels en stoelen. Het is ook mogelijk om een professionele cartoonist uit te nodigen op uw feest zodat deze cartoonist karikatuur tekeningen kan maken van uw vrienden, familie of collega’s. Wij informeren u graag over de prijzen en mogelijkheden.

 

Referentie workshop Karikatuur Tekenen:

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, workshops: karikatuur tekenen, cocktail shaken en theatersport. “Jullie hebben het zeer goed gedaan, als ik weer een uitje moet regelen dan zeker weer bij jullie. Een volledig, goed georganiseerd dagje uit. Je hoeft je geen zorgen te maken of alles goed loopt. Leuke contactpersonen die het uitje al geregeld hebben en die volledig met je mee denken. Dag is precies goed gevuld. Niet teveel en niet te weinig. Echt 100% tevreden over Art of Events.”

Prijs workshop Karikatuur Tekenen: € 30,00 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 2 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte