Workshops culinair

Op zoek naar uitdagende, originele en vooral gezellige workshops in Nederland of België? Een hoop plezier beleven aan heel veel lekkers en tegelijkertijd nog het nodige opsteken! Deze workshops zijn geschikt voor verschillende leeftijden en doelen. Workshops op culinair gebied zoals wijn proeven, taarten decoreren, cupcakes, tapas of bonbons maken of zelfs swingend cocktails shaken. De workshops worden uiteraard op uw gezelschap en doelen aangepast en worden gegeven door zeer prettige, kundige en ervaren professionals. De workshops kunnen wij u aanbieden op de elke geschikte locatie die u graag wenst! Art of Events biedt een aantal locaties voor workshops aan ter oriëntatie, deze zijn te vinden onder het kopje locaties. Maar Art of Events is onafhankelijk van locaties. We staan open voor suggesties om er met workshops op de door u gekozen locatie een groot succes van te maken!

workshop bonbons maken

WORKSHOP BONBONS MAKEN

Bent u ook zo gek op chocola? Dan is de workshop Bonbons maken echt iets voor u. Kom alles te weten over chocola en aan het eind van deze workshop bent u in staat uw eigen bonbons te maken!
Workshop culinair tapas maken

WORKSHOP TAPAS HAPJES

Waan u in de Spaanse sferen en maak kennis met één van de gezelligste vormen van eten met uw vrienden of collega’s!
workshop tapas

WORKSHOP TAPAS MENU

De workshop begint met een uitleg over welke gerechten gemaakt gaan worden en dan gaan de koksmutsen op! De deelnemers worden in teams verdeeld die elk een gedeelte van de bereiding van de maaltijd op zich nemen. Na het koken wordt er gezellig samen gegeten.
art of events workshops utrecht en omgeving

WORKSHOP COCKTAILS SHAKEN

Treed de wereld van de cocktail binnen en leer de basisprincipes van het cocktail shaken kennen! In een twee uur durende workshop leert u de fijne kneepjes van het vak. Na een korte theoretische uiteenzetting en een demonstratie gaat u zelf aan de slag. U leert in een aantal stappen uw eigen cocktail te shaken.
leuke groeps workshop

WORKSHOP CUPCAKES

Bent u een liefhebber van suikergoed en gebakjes en houdt u van creatief bezig zijn? Ga dan aan de slag met cupcakes en marsepein en maak een mooie, lekkere en unieke cupcake! De workshop Cupcakes staat voor creatie, design en het toepassen van uw eigen verbeelding, wens en interesse. U creëert gebakjes die te mooi zijn om op te eten.
workshop culinair taart

WORKSHOP TAARTEN DECOREREN

Tijdens deze workshop gaat u een taart maken, waar u zelf de decoratie aan mag geven. Dus iedere taart wordt uniek. Deze workshop is niet alleen leuk, maar vooral ook heel lekker! U gaat de eigen taart ontwerpen met marsepein of suikergoed. Het is ook mogelijk een bruidstaart te maken met bijv. drie verdiepingen of een grote taart met bedrijfslogo. Ieder kan ook individueel een taart maken en direct mee naar huis nemen.
evenement workshop wijnproeven

WORKSHOP WIJN PROEVEN

Geniet van het drinken van wijnen en vergroot op speelse wijze uw kennis. U leert hoe wijn wordt gemaakt, hoe u die kunt herkennen, en natuurlijk gaat u voorzien van alle uitleg van een wijndeskundige samen diverse wijnen proeven.
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte