BONBONS MAKEN

Bent u ook zo gek op chocola? Dan is de workshop Bonbons maken echt iets voor u. Kom alles te weten over chocola en aan het eind van deze workshop bent u in staat uw eigen bonbons te maken!

Iedere workshop begint met een ontvangst met koffie, thee en een chocolade proeverij. Daarnaast krijgt u een korte inleiding over hoe chocolade gemaakt wordt en dan is het tijd voor u om aan het werk te gaan.

Aan de hand van een recept maakt u bonbons of chocolaatjes. De vorm en decoratie komen van uw hand en samen met de anderen in uw groep ontstaan de mooiste creaties. Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met een keur aan zelfgemaakte bonbons. En dan maar hopen dat u thuis nog kunt laten zien wat u gemaakt heeft!

Natuurlijk krijgt u ook het recept voor de bonbons en de handleiding om thuis met chocolade te werken mee.

Details
Prijs: € 35,00 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Deelnemers: minimaal 20 personen
Duur: 2,5 uur
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Referenties:
Bedrijfsnaam: Waterschap Roer en Overmaas
“Het was een zeer gezellige activiteit. De mensen die de activiteit begeleiden waren deskundig, vriendelijk en hadden net als de deelnemers plezier in het maken en vertellen over bonbons. De reacties vanuit de organisatie zijn super.”

Naam: Tafelronde 39, Schouwen Duiveland
De workshopleiders waren ruim op tijd bij de locatie. Alles stond gereed voor ons om meteen van start te gaan, super! Er stonden al lekkernijen klaar om van te snoepen, dus de stemming zat er meteen goed in. De begeleiding tijdens de workshop was erg goed. Het eindresultaat was heerlijk.

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte