workshop bonbons maken

WORKSHOP BONBONS MAKEN

Waarom een workshop Bonbons maken?

Laat u mee nemen in de wereld van chocolade en leer tijdens de workshop Bonbons, werken en experimenteren met chocolade.

Hoe gaat de workshop Bonbons maken in z’n werk?

De workshop begint met een  kleine chocolade proeverij en terwijl u geniet van deze lekkernijen krijgt u een korte uitleg over hoe chocolade wordt gemaakt. Na deze introductie gaat u zelf aan de slag en leert u om te gaan en te experimenten met chocolade. Samen met uw vrienden, familie of collega’s verzint u de smaak van de bonbons en maakt u heerlijke bonbons met de mooiste vormen en decoraties. Aan het einde van de workshop krijgt u uiteraard uw eigen gemaakte bonbons en het receptenboekje mee naar huis. En thuis zullen ze met smart op u wachten!

Wanneer kun je een workshop Bonbons maken inzetten?

De workshop Bonbons maken is erg leuke om met uw collega’s te doen en samen de mooiste en lekkerste chocolade creaties te maken. Ook is deze workshop zeer geschikte als familie-uitje, vrijgezellenuitje of uitje met vriendinnen/vrienden want bijna iedereen wordt toch blij van chocolade?!


Referenties workshop Bonbons maken:

Waterschap Roer en Overmaas “Het was een zeer gezellige activiteit. De mensen die de activiteit begeleiden waren deskundig, vriendelijk en hadden net als de deelnemers plezier in het maken en vertellen over bonbons. De reacties vanuit de organisatie zijn super.”

Tafelronde 39, Schouwen Duiveland “De workshopleiders waren ruim op tijd bij de locatie. Alles stond gereed voor ons om meteen van start te gaan, super! Er stonden al lekkernijen klaar om van te snoepen, dus de stemming zat er meteen goed in. De begeleiding tijdens de workshop was erg goed. Het eindresultaat was heerlijk.”Prijs: € 35,00 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 2,5 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte