art of events workshops utrecht en omgeving

WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN

Waarom een workshop Cocktail Shaken?

Staat u elke keer weer verbaasd te kijken hoe de barman een verrassend lekkere cocktail voor u maakt in slechts een paar minuten tijd? En wilt u zelf ook de kneepjes van het vak leren? Leer dan de basisprincipes van het cocktail shaken kennen tijdens een workshop Cocktail Shaken!

Hoe gaat de workshop Cocktail Shaken in z’n werk?

Na een korte introductie en een demonstratie van de workshopgever is het tijd om uw eigen cocktails te shaken. Stapsgewijs leert u om uw eigen cocktail te maken. In deze twee uur durende  workshop gaat u twee cocktails shaken en heeft u uiteraard ook de tijd om daar lekker van te genieten! Een gezellig workshop waarbij er naast serieuze shake-acties ook genoeg tijd is voor veel lol met uw vrienden, familie of collega’s. Al snel zult u de basisprincipes van het cocktail shaken onder de knie hebben en kunt u uw vrienden thuis verrassen met lekkere cocktails. Aan het einde van de workshop mag u dan ook de basisrecepten van de uitgelegde cocktails mee naar huis nemen!

Wanneer kun je een workshop Cocktail Shaken inzetten?

De workshop Cocktail Shaken is leuk als uitje en bedrijfsuitje. Deze activiteit wordt veel geboekt als vrijgezellenuitje en bedrijfsuitje. Ook wordt het vaak geboekt als onderdeel van een feest of bedrijfsfeest. Het is een leuke workshop om een feest of themafeest mee te beginnen en zet meteen een leuke en gezellige sfeer neer.

Wat nog meer over de workshop Cocktail Shaken?

Het is ook mogelijk om bij de workshop Cocktail Shaken non alcoholische cocktails te shaken. Indien u hier gebruik van wilt maken horen wij dat graag van te voren zodat alle juiste ingrediënten en recepten hiervoor worden meegenomen.

Referentie workshop Cocktail shaken:

Noordhoff “Leerzaam en volmaak!”

 
Prijs workshop Cocktail Shaken: € 27,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 2 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte