leuke groeps workshop

WORKSHOP CUPCAKES

Waarom een workshop Cupcakes?

U heeft ze waarschijnlijk al op veel feestje zien staan en ze zien er altijd vrolijk en gezellig uit, De Cupcakes! Tijdens een workshop Cupcakes kunt u lekker creatief bezig zijn en deze heerlijke, vrolijke gebakjes zelf ontwerpen, decoreren en daarna uzelf of een ander laten genieten van deze heerlijke traktatie!

Hoe gaat de workshop Cupcakes in z’n werk?

De workshop Cupcakes begint met een korte introductie over de cupcakes, het gebruik van de materialen die aanwezig zijn en het stapsgewijs ontwerpen van uw eigen unieke cupcake creatie. Na deze korte introductie mag u zelf aan de slag. Allereerst kunt u de cupcakes extra lekker maken door ze te vullen met een vulling en smaak naar keuze. Daarna is het tijd om de cupcakes te decoreren. U kunt hierbij gebruik maken van diverse stekers, figuren, siliconen mallen en natuurlijk uw eigen creativiteit. Tijdens deze workshop mag u zes cupcakes decoreren die u aan het einde van de workshop in een mooie taartdoos mee naar huis mag nemen.

Wanneer kun je een workshop Cupcakes inzetten?

De workshop Cupcakes is een leuk culinair en creatief uitje en bedrijfsuitje waar u een heerlijk eindresultaat aan overhoudt. Een zeer gezellig workshop om samen met uw vrienden, familie of collega’s te doen en om aan het einde van de workshop alle verschillende creaties van uw gezelschap bij elkaar te zien.

Wat nog meer over de workshop Cupcakes:

Het is mogelijk om de workshop Cupcakes langer of korter te laten duren door meer of minder cupcakes te decoreren. Indien u hier vraag naar heeft informeren wij u graag over de mogelijkheden!

Prijs workshop Cupcakes: € 27,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 2 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte