workshop culinair taart

WORKSHOP TAARTEN DECOREREN

Waarom een workshop Taarten Decoreren?

Kies bij de workshop Taarten Decoreren uw eigen thema of stijl voor uw taart. Deze taart vult u met zelfgekozen vulling in uw favoriete smaak en gaat u decoreren met kleuren, figuren, letters, chocolade en alles wat u zelf mooi vindt.

Hoe gaat de workshop Taarten Decoreren in z’n werk?

Onder het genot van wat lekkers krijgt u een uitleg van wat de mogelijkheden zijn tijdens de workshop Taarten Decoreren. Na deze uitleg gaat u de taart op papier uitwerken, kies hierbij voor uw favoriete thema en/of kleuren. Daarna gaat u aan de slag met het maken van de vulling, hiervoor zijn diverse mogelijkheden en u kunt u eigen smaak kiezen. Als de vulling klaar is gaat u de (voorgebakken)taart vullen. Vervolgens gaat u de taart decoreren met marsepein, chocolade en ander decoratie materiaal en maakt u uw eigen unieke taart. Aan het einde van de workshop is uw taart helemaal klaar en neemt u uw eigen gemaakte taart en het receptenboekje mee naar huis. En thuis zullen ze vast erg blij met u zijn!

Wanneer kun je een workshop Taarten Decoreren inzetten?

Deze culinaire en creatieve workshop waar u een heerlijk resultaat aan overhoudt is goed in te zetten als vrijgezellenuitje, bedrijfsuitje of uitje met vrienden/familie. Iedereen kan een taart decoreren van jong tot oud en zowel mannen als vrouwen. Zie aan het einde van de workshop alle vrolijke en smaakvolle resultaten op een rijtje en ontdek de creatieve talenten van uw vrienden, familie of collega’s.

 

Prijs workshop Taarten Decoreren: € 37,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 3 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte