workshop tapas

WORKSHOP TAPAS MENU

Waarom een workshop Tapas Menu?

Trek uw schort maar aan en ga als een echte kok aan de slag met verse kruiden en ingrediënten. Maak van al deze ingrediënten plus het recept heerlijke tapas hapjes en al deze hapjes samen zorgen voor een heel Tapas Menu.

Hoe gaat de workshop Tapas Menu in z’n werk?

De workshop Tapas Menu begint met een uitleg over de inhoud van de workshop en een korte geschiedenis van de tapas. Daarna wordt de groep verdeeld in kleine groepjes en trekt u uw schort aan. Elke groepje gaat nu aan de slag met een paar recepten die als voor, hoofd of nagerecht worden geserveerd. Wanneer iedereen klaar is met koken gaat u gezellig met zijn alle aan tafel en genieten van alle heerlijke tapas. Binnen korte tijd heeft u samen met uw gezelschap een heerlijk 3-gangen Tapas menu op tafel gezet.

Wilt u thuis na deze workshop ook thuis dit overheerlijke Tapas menu op tafel zetten? Dan is dat zeker mogelijk want aan het einde van de workshop krijgt u het schort en deze recepten mee naar huis.

Wanneer kan je een workshop Tapas Menu inzetten?

De workshop Tapas Menu kan ingezet worden als uitje en bedrijfsuitje. Samen koken is een zeer goede teambuilding activiteit en zorgt ook voor een gezellige en ontspannen sfeer. Lekker met zijn alle kokkerellen en voor u het weet heeft u samen met uw vrienden, familie of collega’s een heerlijk tapas 3-gangen diner op tafel gezet waar u met zijn alle van mag genieten!

Wat nog meer over de workshop Tapas Menu:

Deze workshop kan gehouden worden op elke geschikte locatie. Wij komen graag naar u toe met onze mobiele keuken die bestaat uit 4 units met een inductie kookplaat, 2 units met wasbak en stromend koud water, 1 unit met professionele oven. Het enige wat wij nog van de locatie nodig hebben is stroom en tafels en stoelen om aan te eten. Ook zijn we in staat het eten op elk soort dieet aan te passen als dit ruim van te voren wordt aangegeven.

Referentie workshop Tapas Menu:

Rabobank: “Activiteit was precies wat ik er van verwacht had. Het was gezellig en leuk en tja uiteindelijk moet je het zelf gezellig maken! Bedankt en tot de volgende keer!”

Prijs: € 42,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 3 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte