Workshop culinair tapas maken

WORKSHOP TAPAS HAPJES

Waarom een workshop Tapas hapjes?

Samen met uw vrienden/familie of collega’s gezellig koken en daarna genieten van de heerlijk tapas hapjes, waar iedereen zijn bijdrage aan heeft geleverd.

Hoe gaat de workshop Tapas in z’n werk?

De workshop begint met een korte introductie over de geschiedenis van de Tapas en een uitleg over de inhoud van de workshop. Tijdens deze workshop wordt de groep verdeeld in kleine groepjes en elk groepje gaat aan de slag met een paar recepten. Wanneer iedereen klaar is met koken gaat u gezellig met zijn alle aan tafel en kunt u genieten van alle heerlijke tapas hapjes die uzelf en de andere gemaakt hebben. Deze workshop bestaat uit, afhankelijk van de groepsgrote, 7  tot 10 verschillende koude- en warme- hapjes per persoon. Aan het einde van de workshop krijgt u de recepten mee naar huis zodat u thuis ook deze heerlijk hapjes kunt maken voor u vrienden, collega’s of familie.

Wanneer kun je een workshop Tapas inzetten?

De workshop Tapas Hapjes is perfect in te zetten als teambuildingsuitje met uw bedrijf want voordat de hapjes op tafel komen zullen ze toch eerst in teams gemaakt moeten worden. Uiteraard is de workshop Tapas Hapjes ook een zeer leuke workshop om gewoon lekker te koken met vrienden en familie en daarna gezellig met zijn alle aan tafel te gaan en te genieten van alle lekkere hapjes.

Wat nog meer over de workshop Tapas hapjes:

Deze workshop kan gehouden worden op elke geschikte locatie. Wij komen naar u toe met onze mobiele keuken die bestaat uit 4 units met een inductie kookplaat, 2 units met wasbak en stromend koud water, 1 unit met professionele oven. Het enige wat wij nog van de locatie nodig hebben is stroom en tafels en stoelen om aan te eten. Ook zijn we in staat het eten op elk soort dieet aan te passen als de diëten maar uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de workshop worden aangegeven.

Referentie workshop Tapas Hapjes:

Douane “Alleen positieve reacties gehoord van mijn collega’s Dat is lang niet altijd zo. We hebben het erg gezellig gevonden.”

Prijs: € 27,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 2,5 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte