evenement workshop wijnproeven

WORKSHOP WIJN PROEVEN

Waarom een workshop Wijn Proeven?

Kijk, ruik en proef heerlijke wijnen en vergroot hierbij op een speelse wijze uw kennis over wijn tijdens een workshop Wijn Proeven.

Hoe gaat de workshop Wijn Proeven in z’n werk?

De wijndeskundige begint de workshop Wijn Proeven met een korte introductie. Tijdens deze introductie leert u hoe wijnen gemaakt worden en hoe u ze kunt herkennen. Daarna is het tijd voor het leukste onderdeel van de workshop namelijk het kijken, ruiken en proeven van de verschillende wijnen. In totaal proeft u, tijdens deze workshop Wijn Proeven, 4 verschillende wijnen. Bij deze proeverij zal de wijndeskundige uitleg geven over de gedronken wijnen, de kurk, hoe het proeven precies in zijn werk gaat, het nut van decanteren (overschenken van wijn in een glazen karaf) en kunnen al uw vragen worden beantwoord. Voor u het weet bent u na deze workshop ook een wijn expert.

Wanneer kun je een workshop Wijn Proeven inzetten?

De workshop Wijn Proeven is erg leuk als uitje en bedrijfsuitje. Een zeer leuke activiteit als vervanging voor een standaard borrel met uw vrienden/familie of collega’s.

Wat nog meer over de workshop Wijn Proeven:

Het is mogelijk om bij de workshop Wijnproeven passende hapjes te serveren. Indien u hier gebruik van wilt maken informeren wij u graag naar de mogelijkheden en prijzen.


Referentie workshop Wijn Proeven:

Rabobank “Erg prettig en veel blije gezichten.”

Prijs: € 19,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 2 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte