Workshop Performance! Workshops op het gebied van muziek, dans, theater, jongleren en etiquette!


Op zoek naar  verrassende, originele en vooral ook leuke workshops in Nederland of België?

Een workshop met inhoud gekoppeld aan heel veel plezier en geschikt voor diverse leeftijden en doelen. U kunt kiezen voor workshops op het gebied van muziek, dans en theater tot en met jongleren en etiquette die hun waarde keer op keer bewijzen en die nauwgezet op uw gezelschap en doelen wordt aangepast.

Maximale beleving gegeven door plezierige en ervaren beroepskrachten. Hoe actief de workshop is en de mate van samenwerking daarin gekoppeld en interactiviteit wordt nauwgezet met u bepaald. Geen groep is hetzelfde en de juiste omgang uw mensen levert bovendien een enorme meerwaarde op in het creëren van energie, sfeer en beleving. Iets waar we veel waarde aan toe kennen! Uw doel is immers ons doel!

Zo’n workshop bieden we u graag aan op elke daarvoor geschikte locatie in de omgeving die u wenst! Art of Events is onafhankelijk van locaties, maar biedt wel ter oriëntatie een aantal geschikte locaties aan op haar website onder het kopje locaties. Zonder de pretentie overigens daarbij volledig te zijn. We houden ons dus ook aanbevolen voor uw suggesties om er in eendrachtige samenwerking een groot succes van te maken!

smartlappen workshop

WORKSHOP THEATERSPORT

Humor, fantasie, improvisatie en een goed humeur. U zult versteld staan van uw eigen kunnen en u hoeft er echt niet voor geleerd te hebben! In de workshop Theatersport maakt u kennis met theater vanuit het niets, ofwel: improvisatietheater. Hier heeft u niets voor nodig, alleen de nodige fantasie en een beetje lef!
leuke workshop etiquetten

WORKSHOP ETIQUETTE

Na deze workshop weten de deelnemers precies ‘hoe het hoort’. Moeilijk? Nee hoor, want etiquette heeft alles te maken met goede omgangsvormen en wellevendheid. Uiteraard kan hierbij een flinke dosis creativiteit, inventiviteit en ‘gepast’ gevoel voor humor niet ontbreken.
workshop smartlappen

WORKSHOP SMARTLAPPEN

Zing uit volle borst mee met de leukste en bekende levensliederen, oftewel smartlappenmuziek! De muziek die je dagelijks volop hoort in de kroegen en over de straten hoort schallen. Lukt het u om met emotie in uw stem deze liederen leven in te blazen?
workshop discodansen

WORKSHOP DISCO DANSEN

Geweldig die typische danspasjes uit de 70’s en 80’s.! De magische pasjes en armbewegingen. Menigeen die deze tijd heeft meegemaakt kan ze dromen. Voor de jongeren is het grappig, leuk en fascinerend, want het is zó anders dan nu. Wat blijft, is het heerlijk dansen en plezier maken met elkaar. Hoe goed of slecht het ritmegevoel ook is!
workshop rap

WORKSHOP RAP

Het dichten op ritme. U krijgt nu de kans om deze populaire muzieksoort zelf te schrijven en uit te voeren. Schrijf uw eigen rap en geef hier gezamenlijk klank aan. Gebruik uw stem als instrument en doe iets wat niemand van u kent!
percussie workshop feest

WORKSHOP PERCUSSIE

Onder begeleiding van een plezierige, enthousiaste en ervaren percussionist spelen u en uw gasten op een aantal percussie-instrumenten spelen om een heerlijk ritmisch en vooral swingend stuk te maken! Let’s get the ritme started!
workshop salsa dansen

WORKSHOP SALSA

Bij deze workshop kunt u lekker de heupen losgooien! Onder begeleiding van warme salsaklanken en professionele instructie wordt u meegevoerd in het ritme van deze Caribische dans. Uiteraard wordt deze workshop geheel afgestemd op het niveau van de deelnemers. Salsa is muziek, dans, passie, emotie en vooral veel plezier! Dus even lekker swingen en plezier maken kan tijdens een workshop Salsa!
Workshop CD opnemen

WORKSHOP CD OPNEMEN

Laat met uw vrienden, familie of collega’s een cd opnemen en dat wordt zeker lachen geblazen! Sta versteld van uw eigen talenten en u kunt deze geweldige dag nog vaak terug luisteren! Oefenen en daarna met zijn allen de studio in. Onder professionele begeleiding met behulp van de meest geavanceerde apparatuur wordt uw eigen CD geproduceerd.
Workshop GREASE

WORKSHOP GREASE

Met de film Grease keren we terug naar de fantastische jaren ’50. Tijdens deze workshop kruip je in de huid van Danny Zuko en Sandy en leer je de danspassen uit de film Grease. Dans en plezier staan centraal en tijdens de workshop waan je je eventjes in de wereld van ‘Grease”.
Workshop Saturday night fever

WORKSHOP SATURDAY NIGHT FEVER

We gaan terug naar het jaar 1978. Tijdens deze workshop herleeft u deze fantastische ‘Saturday Night Fever’ tijd. U leert de danspassen die deze film zo uniek maken en u wordt tijdens deze workshop omgetoverd tot een echte John Travolta op de dansvloer.
workshop mondharmonica

WORKSHOP MONDHARMONICA

Tijdens deze workshop bespeeld u één van de kleinste instrumenten, de mondharmonica. U leert de basis kennen van dit instrument en na een aantal oefeningen gaat u een nummer instuderen.
workshop jongleren

WORKSHOP JONGLEREN

1, 2, 3, 4…10?!! Voor vele beoefenaars is het een bloedserieuze bezigheid. Er zijn mensen die dag in dag uit urenlang trainen en geobsedeerd zijn door het gooien met grote aantallen ballen. Zult u de logica achter het jongleren ooit begrijpen? Ga de uitdaging aan en probeer het zelf!
groeps workshop dans

WORKSHOP LINEDANCE

Solodansen met een gezellige groep mensen op typische Western muziek. Step by step, compleet met hoed en rode zakdoek jippiaye! Een dansvorm die je alleen, maar toch in een gezelschap kan uitoefenen? Linedance is één van die dansvormen waarbij je in tegenstelling tot bijvoorbeeld stijldansen niet afhankelijk bent van een partner. Het is gewoon hartstikke leuk om te doen!
workshop braziliaans dans

WORKSHOP BRAZILIAANS CARNAVAL

Opzwepende klanken van de batucada en heel veel swingende muziek en dans. Dat zijn ongeveer de belangrijkste ingrediënten van het Braziliaans carnaval. Tijdens de workshop leer je in een uur de basis van de Braziliaanse muziek, dans en zang. Feest vieren op z’n Braziliaans… een ervaring die je niet snel meer vergeet!
workshop zang

WORKSHOP ZANG

Kies uw favoriete stijl en leer samen met uw collega’s, vrienden of familie de kneepjes van het vak. U zult versteld staan van uw eigen kunnen en u hoeft er echt niet voor geleerd te hebben! Na een paar zangoefeningen begint u met het schrijven van de tekst voor een eigen lied op een bestaande melodie. Uiteraard mag u samen het lied aan het einde van de workshop aan elkaar laten horen!
Workshop Goochelen uitjes en teambuilding

WORKSHOP GOOCHELEN

Laat u intrigeren en meevoeren door de betoverende wereld van magie! De show begint met een inleidend stukje goochelen over magie. Een aantal trucs worden gedemonstreerd door de goochelaar en dan doet u hem na! Mocht iemand het snel onder de knie krijgen kan die zijn goochelkunsten zelfs vertonen aan de rest van de groep.
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte