Workshop CD opnemen

WORKSHOP CD OPNEMEN

Waarom een workshop CD opnemen?

Tijdens de workshop CD opnemen kunt u met uw vrienden, familie of collega’s een eigen CD maken met uw zelf geschreven of zelf gekozen nummers. Sta versteld van alle talenten uit de groep en luister deze dag nog vaak terug!

Hoe gaat de workshop CD opnemen in z’n werk?

Voorafgaand aan deze workshop CD opnemen maakt u een keuze uit de verschillende mogelijkheden die er zijn. U kunt een CD maken met zelf geschreven nummers of u kunt een CD maken met bestaande nummers. Tijdens de workshop CD opnemen krijgt u samen met uw vrienden, familie of collega’s eerst even de tijd om uw stem op te warmen en te oefenen. Daarna gaat u met zijn alle de professionele mobiele studio in. In deze mobiele studio is de meest geavanceerde apparatuur aanwezig en waant u zich even in het leven van een echte artiest. Zet de koptelefoon op en zing de nummers in, een geweldige ervaring waar u nog vaak aan terug zult denken. Aan het einde van deze workshop heeft u een blijvende herinnering aan deze gezellige dag! Op de CD komen 2-3 nummers te staan en elke deelnemer krijgt een eigen CD als eindresultaat.

Wanneer kun je een workshop CD opnemen inzetten?

De workshop CD opnemen kan om veel verschillende redenen en voor veel verschillende doelen worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een lied, door de familie, voor opa en oma die als verrassing gemaakt wordt  en op een verjaardagsfeest/familiedag aan opa en oma gepresenteerd wordt. Ook wordt deze workshop veel ingezet als bedrijfsuitje voor teambuilding want voor dat u het lied daadwerkelijk in gaat zingen gaat er nog een heel proces aan vooraf. De workshop CD opnemen is ook een erg leuk uitje gewoon puur voor de lol met vrienden of een vrijgezellenfeest.

Wat nog meer over de workshop CD opnemen:

Voor de workshop CD opnemen betrekken wij al onze orkestbanden van www.karaoke-versie.nl (deze site levert kwalitatief hoogstaande orkestbanden). Op deze website kunt u een nummer selecteren en wij zorgen voor de afhandeling en betaling van de geselecteerde nummers.

Referenties workshop CD opnemen: 

Alcon “De activiteit hebben wij als goed en erg leuk ervaren. Het is leuk om met een heel team 1 lied te maken. Verdeeld in verschillende groepen, die elk een couplet schrijven op een bestaand lied, kom je dan tot een leuk eind resultaat.”

La Fontaine trainingen “De workshop CD opnemen voor dit team verliep super. Door de goede begeleiding lukten het hen om in korte tijd een hele goede tekst neer te zetten en deze in te zingen. Kortom het was top!!!”

 
Prijs workshop CD opnemen: € 22,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 2 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte