workshop discodansen

WORKSHOP DISCODANSEN

Waarom een workshop Discodans?

Ga even terug naar de tijd van de seventies & eighties tijdens de workshop Discodans. Leer de geweldige danspasjes uit die tijd en als eenmaal de bekende hits uit die tijd uit de boxen knalt lukt het toch niemand meer om stil te blijven staan.

Hoe gaat de workshop Discodans in z’n werk?

Leer tijdens de workshop Discodans onder begeleiding van een ervaren dansleraar de pasjes uit de seventies &  eighties. Na een korte warming up leert u stap voor stap deze geweldige danspasjes aan. U leert telkens kleine stukjes van de dans die uiteindelijk aan elkaar worden geplakt en een grote dans vormen. Aan het einde van de workshop heeft u de hele dans onder de knie en kunt u met de hele groep een spetterend optreden verzorgen.

Wanneer kun je een workshop Discodans inzetten?

De workshop Discodans trekt iedereen naar de dansvloer en is erg leuk als opwarmer voor een feestavond.  Zodra iedereen op de dansvloer staat gaan alle voetjes van de vloer tot in de late uurtjes. Uiteraard is de workshop ook erg leuk als uitje, bedrijfsuitje, familie uitje of vrijgezellenuitje. Voor de jongeren is het grappig, leuk en fascinerend, want het is zó anders dan nu en het blijft lekker dansen en plezier maken.

Wat nog meer over de workshop Discodans?

De workshop Discodans wordt aangepast op het niveau van de deelnemers. Wilt u de workshop Discodans nog extra aankleden dan zijn er fleurige discobloesjes op aanvraag beschikbaar.

Referenties workshop Discodansen:

De Shelter “Iedereen die meegedaan heeft aan de workshop discodansen vond het een leuke workshop. Lekker actief bezig geweest en erg gezellig.”

Han “We hebben met zijn allen genoten van de workshop discodansen. De locatie hier op de HAN was prima. De workshopleider deed het leuk. Kortom, een geslaagde activiteit. Overigens vonden we meerdere activiteiten op de site erg leuk.. maar we moesten een leuze maken. De organisatie en de contact met art of events heb ik als zeer prettig en coöperatief ervaren.”

Prijs: € 14,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte