Workshop GREASE

WORKSHOP GREASE

Waarom een workshop Grease?

Wie kent de film Grease niet? Er bestaat geen andere film waarvan de liedjes zo bekend zijn. Iedereen zingt Greased Lightning, Summer Nights, Sandy en You are the one that I want, uit volle borst mee. En de danspasjes zijn ons ook zeker niet onbekend.  Tijdens de workshop Grease kruipt u in de huid van Danny Zuko en Sandy en leert u de geweldige danspasje uit deze film klassieker. Vanaf nu kijkt u deze film niet meer vanuit uw luie stoel, maar staat u swingend voor de tv.

Hoe gaat de workshop Grease in z’n werk?

Onder begeleiding van een ervaren dansleraar leert u de voor veel bekende en zeer swingende danspasjes uit de film Grease. Deze workshop begint met een korte warming up om het lichaam even los te maken. Daarna leert u stap voor stap de danspasjes aan die uiteindelijk samen vormen tot een centrale dans. Dans en plezier staan centraal tijdens deze workshop en laat u vooral niet weerhouden om lekker mee te zingen met de bekende nummers. U waant zich even helemaal in de musicalwereld van ‘Grease’.

Wanneer kun je een workshop Grease inzetten?

De workshop Grease kan ingezet worden als uitje en bedrijfsuitje en is erg leuk op een feestje. Deze workshop zorgt op elk feestje voor een goede en gezellige sfeer, en laat u en uw collega’s, vrienden en/of familie dansen!

Wat nog meer over de workshop Grease:

Wilt u nog net wat extra sfeer geven aan deze workshop? Dan is er gepaste kleding op aanvraag beschikbaar.


Referentie workshop Grease:

Inge Santegoeds “De workshop werd heel enthousiast gegeven en de sfeer dat er meteen goed in!”


Prijs: € 22,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)

Duur: 1,5 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte