art of events workshop

WORKSHOP MONDHARMONICA

Waarom een workshop Mondharmonica?

Ontdek de vrolijke muziek die u kunt maken met één van de kleinste muziekinstrumenten; de mondharmonica. Bij de workshop Mondharmonica is het leuke dat het aantal deelnemers onbeperkt is, dus stelt u zich eens voor: het geluid van 1000 mondharmonica’s.

Hoe gaat de workshop Mondharmonica in z’n werk?

Tijdens de workshop Mondharmonica bespeelt u één van de kleinste instrumenten, namelijk de mondharmonica ook wel bluesharp genaamd. Een ervaren muzikant leert u de basis van mondharmonica bespelen en na een aantal oefeningen is het tijd om zelf een (eenvoudig) nummer in te studeren. Ervaring met het bespelen van muziekinstrumenten is niet nodig en u zult verbaasd zijn over wat u allemaal kunt op de mondharmonica.  Aan het einde van de workshop krijgt iedereen krijgt een mondharmonica als aandenken mee naar huis. Voor u het weet heeft u het bespelen van de mondharmonica helemaal onder de knie en steelt u de show op elk feest!

Wanneer kun je een workshop Mondharmonica inzetten?

De workshop Mondharmonica kan goed ingezet worden als activiteit voor teambuilding. Door samen muziek te maken ben je bezig met communiceren en interactie. Je luistert naar elkaar en leert op elkaar te kunnen inspelen. Verder zorgt samen muziek maken vooral voor veel plezier en hierdoor is de workshop Mondharmonica ook goed in te zetten als uitje met je vrienden en/of familie. Ook is het erg leuk als vrijgezellenuitje zodat de groep meteen een leuk optreden kan verzorgen voor op de bruiloft.

 

Prijs workshop mondharmonica: € 25,00 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte