percussie workshop

WORKSHOP PERCUSSIE

Waarom een workshop Percussie?

Heeft u ook altijd de neiging om op een trommel te slaan als u langs een trommel loopt? Laat u dan nu helemaal gaan en ontdek uw muzikale talent tijdens de workshop Percussie. En laat u verrassen door de swingende muziek die u maakt in slechts één uur tijd.

Hoe gaat de workshop Percussie in zijn werk?

U maakt kennis met de ervaren percussionist die de workshop geeft en onder begeleiding van deze percussionist leert u de eerste beginselen van het trommelen. Wanneer u de ritmes onder de knie heeft gaat u met uw groep een swingend muziekstuk maken. Bij de workshop Percussie wordt gewerkt met een combinatie van instrumenten o.a. conga’s, bongo’s en een arsenaal aan klein percussie zoals maraca’s, tamboerijnen en koebellen.

Wanneer kun je een workshop Percussie inzetten?

De workshop Percussie is een perfect uurtje afleiding tijdens intensieve teambuildingsdagen. Ook is het een erg leuk uitje met uw vrienden of familie. De workshop Percussie is geschikt voor jong en oud en je hebt er geen bijzondere vaardigheden voor nodig, iedereen kan lekker meetrommelen tijdens de workshop Percussie!

 

Referentie workshop Percussie:

Ecbo “de workshop percussie was stimulerend en gaf een nieuwe impuls aan de dag. Rustige start, goede opbouw en je komt samen al snel tot een leuk resultaat. Heel geschikt voor een divers samengesteld team”

Prijs workshop Percussie: € 14,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte