Artofevents workshop salsa dansen

WORKSHOP SALSA

Waarom een workshop Salsa?

Salsa is muziek, dans, passie, emotie en vooral veel plezier! Even lekker swingen en plezier maken op de warme salsaklanken kan tijdens deze workshop! Onder begeleiding van een professionele dansleraar wordt u meegevoerd in het ritme van deze van oorsprong Cubaanse dans.

Hoe gaat de workshop Salsa in z’n werk?

De workshop Salsa begint met een warming up voor het lichaam. Na deze warming up leert u de basisbewegingen van de Salsa en het aanvoelen van het ritme. Daarna leert u stap voor stap een aantal Salsa-dansfiguren. Deze dansfiguren zullen daarna aan elkaar worden geplakt en vormen samen één swingende dans. U zult versteld staan van de snelheid waarmee u deze dans onder de knie heeft en zult genieten van het dansen op de swingende salsa muziek.

Wanneer kun je een workshop Salsa inzetten?

De workshop Salsa kan ingezet worden als uitje of bedrijfsuitje. De workshop is erg leuk op een bedrijfsfeest, want tijdens deze workshop krijg je iedereen op de dansvloer. Ook wordt het vaak geboekt als vrijgezellenuitje, familie uitje of uitje met vrienden. Wanneer de workshop Salsa in wordt gezet als vrijgezellenuitje wordt de dans vaak nog als act uitgevoerd op de bruiloft. De uiteindelijke dans + muziek zult u niet zomaar vergeten en blijft een leuke herinnering aan de workshop.

Wat nog meer over de workshop Salsa:

De workshop Salsa wordt geheel afgestemd op het niveau van de deelnemers.

 

 

Referentie workshop Salsa:

Esther Bols “De workshop is helemaal goed verlopen! leuke sfeer en goede instructeur.”


Prijs workshop Salsa: € 14,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)

Duur: 1 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte