Workshop Saturday night fever

WORKSHOP SATURDAY NIGHT FEVER

Waarom een workshop Saturday Night Fever?

Voel u tijdens de workshop Saturday Night Fever voor 1,5 uur een echte John Travolta op de dansvloer. Tijdens deze workshop herleeft u deze fantastische ‘Saturday Night Fever’ tijd en leert u de danspassen die deze film zo uniek maken.

Hoe gaat de workshop Saturday Night Fever in z’n werk?

Tijdens deze workshop gaat u terug naar het jaar 1977, het jaar van Saturday Night Fever. Onder begeleiding van een ervaren dansleraar leert u de pasjes uit deze Amerikaanse muziekfilm. De workshop begint met een korte warming up en als u helemaal warm bent is het tijd voor de pasjes. De danspasjes worden aangeleerd en stap voor stap werkt u met zijn alle toe naar één dans die u niet snel meer vergeet.

Wanneer kun je een workshop Discodans inzetten?

De workshop is erg leuk voor een matig- tot actief uitje. Erg leuk als bedrijfsuitje, familie uitje, vrijgezellenuitje of uitje met vrienden. De workshop Discodans is een zeer vrolijke en gezellige workshop en geschikt voor jong en oud.

Wat nog meer over de workshop Saturday Night Fever:

De workshop wordt aangepast op het niveau van de deelnemers. Om de workshop extra leuk aan te kleden is er discokleding op aanvraag beschikbaar!


Referentie workshop Saturday Night Fever:

Besters “erg gelachen en een kei goede begeleiding gehad!! Dit was ons vrijgezellenfeestje en we zijn zeker van plan om dit op de bruiloft te gaan gebruiken!! Bedankt en nogmaals, een unieke ervaring!!”

Prijs: € 14,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1,5 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte