WORKSHOP SMARTLAPPEN


Tijdens de workshop smartlappen kan iedereen meezingen  met de leukste en bekendste levensliederen en er zelf ook nog een schrijven! Lukt het u en de andere deelnemers om de liederen “vol smart” te laten klinken?

Waarom een workshop smartlappen?

Er zijn maar weinig workshops waar een ieder zoveel plezier aan kunt beleven en waarbij het gegarandeerd een feestje wordt. Je kan je even met collega’s, vrienden en/of familie helemaal laten gaan! Daarnaast is het ook een manier om te verbinden en te inspireren. De workshop smartlappen haalt regelmatig onvermoede talenten naar boven en daarnaast zal niemand je het aanrekenen als de toonhoogte niet helemaal zal klinken zoals de schrijver of schrijfster hem oorspronkelijk had bedoeld!

Wanneer kun je een workshop smartlappen inzetten?

Een workshop smartlappen kan worden ingezet als uitje of bedrijfsuitje. Het is een van de workshops die door een grote variatie van groepen wordt geboekt; uitje voor vrienden, vrijgezellenuitje,  familie uitje, maar ook als bedrijfsuitje, vergaderonderbreker en dergelijke. Het kan puur voor de lol tot het inhoud geven van een speciale gebeurtenis zoals het vieren van een jubilea, afscheid nemen van een collega of het muzikaal vormgeven van een cultuurverandering. Een workshop Smartlappen zorgt op een feestje meteen voor een goede en gezellig sfeer. Het is dan ook erg leuk om uw bedrijfs-, familie- of verjaardags- feest te laten beginnen met een workshop Smartlappen.

Hoe gaat een workshop smartlappen in z’n werk?

Vooropgesteld is dat we de workshop smartlappen graag voor u zoveel mogelijk op maat maken. Als voorbeeld kunnen we aangeven dat bij de workshop we na een vermakelijke en korte opwarm oefeningen  en het zingen van de eerste smartlappen u en uw collega’s (afhankelijk van de groepsgrootte) worden ingedeeld in teams. Ieder team schrijft een eigen smartlappen tekst over een zelfgekozen thema. Daarna wordt dit lied voorgedragen onder begeleiding van instrumentale smartlappen muziek of gitaar (afhankelijk van de oppersmartlap). Zing tijdens de workshop Smartlappen uit volle borst mee met de bekende Smartlappen en voor u het weet loopt u voorop in de polonaise.

Wat nog meer over de workshop Smartlappen?

– Het is mogelijk om iedereen tijdens de workshop in thema aan te kleden met smartlappen kleding. Campingsmoking-jasjes, hardroze jurken, boa’s, glitter vesten en rozen, zijn op aanvraag beschikbaar!
– Wilt u liever een andere muziekstijl? Kies dan voor een vrolijke blues-zangworkshop!

Referentie workshop Smartlappen:

Marieke van Schendel “Een workshop smartlappen zorgt automatisch vrij snel voor een jolige sfeer. De workshop leidster paste hierbij ook goed in het plaatje en stuurde bij waar nodig. Het was erg gezellig en een leuke manier van actief bezig te zijn met een groep mensen.”

Prijs workshop Smartlappen: € 14,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1,5 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte