Theaterport utrecht

WORKSHOP THEATERSPORT

Waarom een workshop Theatersport?

Bij de workshop Theatersport hoeft u geen lappen tekst uit uw hoofd te leren maar kunt u kunt lekker aan de slag met theater vanuit het niets, ofwel: improvisatietheater. Voor deze workshop is toneelervaring dan ook niet vereist alleen de nodige humor, fantasie en een beetje lef!

Hoe gaat de workshop Theatersport in het werk?

Tijdens de workshop Theatersport maakt u kennis met improvisatie theater op een gezellige en speelse manier, waarbij plezier hebben centraal staat. De workshop zorgt dan ook voor gegarandeerd lol. Na een korte speelse warming up met de hele groep worden er verschillende games gedaan met de hele groep, sub-groepjes of een paar personen uit de groep. U heeft tijdens de workshop Theatersport dan ook genoeg tijd om naast zelf lekker te spelen, te genieten van de optredens van uw vrienden, familie of collega’s.

Wanneer kun je een workshop Theatersport inzetten?   

De workshop Theatersport is zeer geschikt als activiteit voor teambuilding. Tijdens de workshop werk je op een losse en gezellig manier met elkaar samen. Je leert elkaar beter, en in sommige gezelschappen mensen van een andere kant, kennen. Verder is de workshop Theatersport ook een perfecte workshop om veel plezier met zijn alle te hebben bij een vrijgezellenuitje, familie feestje of uitje met vrienden.

Wat nog meer over de workshop Theatersport?

De workshop Theatersport kan aan veel verschillende thema’s worden aangepast. Heeft u speciale wensen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij stellen graag met u een workshop Theatersport samen die geheel bij het thema van uw feest of bijeenkomst past.

Referenties workshop Theatersport:

Reerink “Dit was een activiteit waar je alles in kwijt kunt. Ik stond verbaasd over het feit dat ik dit in me had. In het begin was het eng, maar als je eenmaal warm gedraaid bent dan haat het vanzelf.”

St. Antonius ziekenhuis “Het was erg leuk om de workshop theatersport te doen aangezien dit bij de meeste redelijk onbekend is. Onze activiteitenleider had de juiste onderdelen gekozen en voelde goed aan wat wel of niet kon. Iedereen heeft erg gelachen en was ontspannen. Veel positieve reacties achteraf! Grote complimenten!”

Prijs workshop Theatersport: € 14,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1,5 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte