WORKSHOP GOOCHELEN

Waarom een workshop Goochelen?

De workshop Goochelen begint met een inleidend stukje over goochelen en magie. Een aantal trucs worden gedemonstreerd door de goochelaar en voor u het weet doet u hem na! Mocht iemand het snel onder de knie krijgen dan kan hij/zij zijn goochelkunsten zelfs vertonen aan de rest van de groep. Magie, illusies en vingervlugheid. Met de workshop goochelen leert u mensen verbazen!

Hoe gaat de workshop Goochelen in z’n werk?

Presentatie is een belangrijk aspect bij goochelen. De workshop goochelen begint dan ook met een korte voorstelling van een ervaren goochelaar. Vervolgens gaat u onder zijn begeleiding zelf aan de slag met een aantal trucs, waarbij u toewerkt naar het presenteren van een eigen goocheltruc. Lukt het u aan het einde van de workshop om uw publiek versteld te doen staan en de show te stelen.

Wanneer kun je een workshop Goochelen inzetten?

De workshop Goochelen kan om veel verschillende redenen of doelen worden ingezet. Naast presenteren draait goochelen om ontspanning, creatief denken en plezier maken. Dit maakt de workshop Goochelen zeer geschikt voor teambuilding, maar uiteraard ook voor een gezellige middag of avond met vrienden of familie!

Referentie workshop Goochelen:

RIBW Nijmegen & Rivierenland, workshop Goochelen, Linedance en Karikatuur Tekenen “Alle drie de activiteiten waren een succes! Veel gelachen met Linedancing, Goochelen en Karikatuur Tekenen. Docenten zijn enthousiast en professioneel. Bedankt voor een leuk bedrijfsuitje!”

Prijs: € 25,00 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1,5 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte