art of events utrecht

WORKSHOP JONGLEREN

Waarom een workshop Jongleren?

De workshop Jongleren is een prachtige kunstvorm die esthetiek en lichamelijke vaardigheid combineert. In de workshop Jongleren wordt vooral de nadruk gelegd op het plezier om complex lijkende bewegingen te leren. Door de grote variëteit aan jongleerattributen en jongleertechnieken is er altijd iets wat bij u past.

Hoe gaat de workshop Jongleren in z’n werk?

Tijdens de workshops Jongleren maakt u kennis met verschillende jongleertechnieken. Er zijn verschillende mogelijkheden zo is het mogelijk om met balletjes te gooien, Chinese bordjes te laten draaien, met ringen over te gooien, een diabolo te laten draaien, met sjaaltjes te gooien en met zogenaamde sigarenkistjes te werken. Deze jongleertechnieken vereisen allemaal een verschillende motorische vaardigheid zodat iedereen in korte tijd een techniek kan leren beheersen.

Wanneer kun je een workshop Jongleren inzetten?

De workshop Jongeleren kan ingezet worden als uitje en bedrijfsuitje. Erg leuk om samen met uw collega’s, vrienden of familie een korte voorstelling in elkaar te zetten en deze aan elkaar of aan andere te presenteren.

Wat nog meer over de workshop Jongleren:

Het is mogelijk de workshop Jongleren af te sluiten met een korte voorstelling door de deelnemers en daarbij wordt ook aandacht besteed aan presentatie.


Prijs workshop jongleren: € 22,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1,5 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte