workshop zang bij artofevents utrecht

WORKSHOP ZANG

Waarom een workshop zang?

U zult versteld staan van uw eigen kunnen tijdens de workshop zang en u hoeft er echt niet voor geleerd te hebben! Na een paar zangoefeningen begint u met uw team aan het schrijven van de tekst voor een eigen lied op een bestaande melodie. Uiteraard mag u samen met uw team het lied aan het einde van de Zang workshop aan de andere teams laten horen!

Hoe gaat de workshop zang in z’n werk?

Een professionele zangdocent begint de workshop zang met een korte inleiding over de technieken van zang en wat het menselijk lichaam allemaal moet doen om geluid te produceren. Daarna is het tijd om uw stembanden op te warmen en dit gaat u doen met een paar zangoefeningen. Na deze zangoefeningen, wordt de groep in kleinere groepjes opgedeeld en begint u met uw team aan het schrijven van een eigen lied. Bij het schrijven van een eigen lied gaat het om de tekst en melodie. Deze Zang workshop eindigen we met het presenteren van uw eigen geschreven nummer.

Wanneer kun je en workshop zang inzetten?

De workshop zang is zeer geschikt als uitje en bedrijfsuitje. Een gezellig activiteiten waar plezier maken voorop staat. U hoeft voor deze workshop geen zang talent te hebben en iedereen kan aan deze workshop deelnemen, zowel mannen als vrouwen variërend van jong tot oud.

Ideeën voor een workshop zang:

Indien u wilt dat het eindresultaat van deze workshop zang wordt opgenomen op CD kunt u kiezen voor de workshop CD opnemen.

Prijs workshop zang: € 14,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte