Workshops sportief & Avontuurlijk

Workshops die energiek zijn en vol verrassende actie dat zijn de workshops sportief en avontuurlijk! Deze workshops combineren veel plezier met actie, ondernemingszin en avontuur. Ze zijn geschikt voor verschillende leeftijden en op maat te maken voor allerlei doeleinden en meer of minder competitief te maken. Bekendere workshops zoals Schermen of Boogschieten, of juist de zeer originele workshops zoals Bamboestieken of Fortengolf kunnen worden aangepast aan uw gezelschap en doelen. De prettige en kundige begeleiding staat garant voor heerlijke momenten met vrienden, collega’s of familie. U bepaald hoe actief de workshops zijn en de mate van samenwerking en interactiviteit. De workshops worden aangeboden op verschillende geschikte locaties in heel Nederland en delen van België! Omdat Art of Events onafhankelijk is van locaties staan wij uiteraard ook open voor suggesties op locatiegebied van uw kant. Ter oriëntatie voor een geschikte, bij u passende locatie, kunt u een kijkje nemen op de website onder het kopje locaties. Samen met u maken we er graag een groot succes van! Wij horen graag van u!

artofevents_workshop_bamboo

WORKSHOP BAMBOESTIEKEN

Een bijzondere activiteit waarbij met bamboestokken en elastieken vooral letterlijk en figuurlijk teambuilding naar een hoger niveau wordt getild! Aan de slag met bamboestokken, elastieken en collega’s om een origineel, hoog, bouwwerk te maken. Alles wat nodig is in projectmatig werken komt aan bod en het is nog leuk ook!
Workshop sportief forten golf

WORKSHOP FORTENGOLF

Fortengolf is een combinatie van golf, croquet en midgetgolf én de leukste manier om de mooie en bijzondere Forten van de Hollandse Waterlinie te beleven!
Workshop schermen uitje

WORKSHOP SCHERMEN

Vroeger een belangrijke activiteit van de adel, nu een geweldige en leuke manier om met uw team, in het kader van bijv. teambuilding, deze spannende sport zelf te beoefenen. Deze eeuwenoude, nobele sport is vertaald in een workshop die actie, reactie, concentratie en snelheid van u vraagt.
leuke workshop uitje

WORKSHOP BOOGSCHIETEN

Zin in een avontuurlijke schietactiviteit? Leer bij de workshop Boogschieten met pijl en boog in de roos schieten. Niet geschoten is altijd mis!
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte