leuke workshop uitje

WORKSHOP BOOGSCHIETEN

Waarom een workshop Boogschieten?

Altijd al en keer Robin Hood willen zijn en heeft u zin in een avontuurlijke activiteit? Leer dan bij de workshop Boogschieten met pijl en boog schieten en schiet na een aantal keer oefenen direct in de roos. Niet geschoten is altijd mis!

Hoe gaat de workshop Boogschieten in z’n werk?

De workshop Boogschieten begint met een korte kennismaking en uitleg over de sport en technieken. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met pijl en boog. Eerst kunt u rustig inkomen tijdens een oefensessie maar daarna wordt het serieus, want dan wordt er voor punten geschoten. Wie zal zich de beste schutter van uw groep mogen noemen?

Wanneer kan je een workshop Boogschieten inzetten?

De workshop Boogschieten is een workshop waar concentratie, doelgerichtheid en competitie aan te pas komt en is dan ook een zeer leuke workshop voor veel verschillende groepen. Of u nu een uitje heeft met uw vrienden, familie of collega’s voor elke groep kan deze sportieve workshop Boogschieten een zeer geschikte activiteit zijn.


Referentie workshop Boogschieten:

Lions Maarssen “We hebben een leuke avond gehad met de workshop boogschieten. De instructeur was kundig, hield de veiligheid in de gaten maar deed het erg leuk.”

 
Prijs workshop Boogschieten: € 27,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1,5 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte